Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Αρπαγή τσάντας και συλλήψεις το βράδυ των Χριστουγέννων στην Ξάνθη

Έξαρση περιστατικών
μικρής και μεγάλης
εγκληματικότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Έξαρση περιστατικών μικρής και μεγάλης εκγληματικότητας είχαμε το τριήμερο των Χριστουγέννων στην Ξάνθη. Εκτός από τις δύο ληστείς που έγιναν υπήρξαν και μικρότερα περιστατικό που διαλευκάνθηκαν αμέσως.

Το βράδυ των Χριστουγέννων λίγο πριν τα μεσάνυχτα μια γυναίκα 30 χρονών άρπαξε την τσάντα 19χρονης στην οδό 4ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη. Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε όταν μια αλλοδαπή κατάφερε να πάρει με τη βία την τσάντα της νεαρής η οποία βάδιζε στο δρόμο και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή.

Η 19χρονη κατήγγειλε την αρπαγή στην Αστυνομία και μισή ώρα αργότερα άνδρες της ΟΠΚΕ βρήκαν τη δράστιδα, η οποία αναγνωρίστηκε από τη νεαρή ενώ η τσάντα βρέθηκε στην κατοχή της και επιστράφηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.



Συνελήφθη για συσκευή ηλεκτροσόκ

Εξάλλου, μια συσκευή ηλεκτρική εκκένωσης είχε βούλγαρος στο ΙΧ του και συνελήφθη τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Στη 1.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στη διασταύρωση των οδών Ηφαίστου και Πλάτωνος, άνδρες της ΟΠΚΕ έκαναν έλεγχο στο Βουλγάρικο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας 31 χρονών. Βρέθηκ κάτω από τη θέση του οδηγού μια συσκευή ηλεκτρικής κένωσης η οποία κατασχέθηκε και ο δράστης συνελήφθη. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/