Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Χρυσές διακρίσεις στο τουρνουά πάλης Βουλγαρίας από το Δημοκρίτειο

Δυο πρωτιές και ένα ασημένιο μετάλλιο για τους αθλητές του συλλόγου της Κομοτηνής

ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ;

Με δύο χρυσά και ένα ασημένιο επέστρεψαν οι νεαροί αθλητές πάλης του αθλητικού συλλόγου Δημοκρίτειο της πόλης μας από το 4ο διεθνές τουρνουά πάλης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Δημήτροβγραντ της Βουλγαρίας στις 3-4 Δεκεμβρίου.


Οι νεαροί αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι Χαράλαμπος Αυτοφορίδης, Αντώνης Νταβγοπόλοφ, Αργύρης Γκριγκοριάν και Σπυρίδων Αραμπατζίδης στην κατηγορία 2000-2002 καθώς επίσης οι Νάρεκ Γκριγκοριάν, Γιάννης Βίνικ, Χρήστος Γκριγκοριάν και Γρηγόρης Γκριγκοριάν στην κατηγορία 119-1999. Τα δύο χρυσά μετάλλια κατάκτησαν οι Γρηγόρης Γκριγκοριάν και Αργύρης Γκριγκοριάν, ενώ το ασημένιο ο Νάρεκ Γκριγκοριάν. Οι δύο χρυσοί αθλητές πήραν επίσης διάκριση στην πρώτη θέση ως προς την τεχνική. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 270 αθλητές από Ελλάδα, Βουλγαρία. Βοσνία, Ρωσία, Τουρκία, Σκόπια και Μολδαβία.

Οι προπονήσεις των αθλητών λαμβάνουν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο των ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κάθε μέρα από τις 19:00 έως 22:00. Προπονητές είναι ο καθηγητής των ΤΕΦΑΑ Γιάννης Μπάρμπα στην ελληνορωμαϊκή και ο τέως ομοσπονδιακός προπονητής Ουζμπεκιστάν Θόδωρος Καρυπίδης στην ελευθέρα. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο προπονητές θα συμμετέχουν το προσεχές διάστημα σε εκπαίδευση σε σχολές προπονητών σε Φιλανδία και Ισπανία.