Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Επιτυχίες για Αλεξανδρουπολίτη ποδηλάτη

Ο ιδανικός τρόπος που έκλεισε η χρονιά για τον Κωνσταντίνο Δεληγιώργη και οι στόχοι που μπαίνουν για το 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Βαθμολογικά στις πρώτες θέσεις ο Αλεξανδρουπολίτης ποδηλάτης Κωνσταντίνος Δεληγεώργης


Με τον πλέον ιδανικό τρόπο έκλεισε άλλη μια ποδηλατική χρονιά για τον ξεχωριστό ποδηλάτη της Αλεξανδρούπολης, Δεληγεώργη Κωνσταντίνο, ο οποίος μετά την συμμετοχή του σε συγκεκριμένους πολυήμερους αγώνες, ολοκλήρωσε και τυπικά τις υποχρεώσεις του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη συμμετοχή του στα εγκαίνια της 75ης ΔΕΘ και φορέα υλοποίησης τη HELEXPO, ως κριτής ποδηλατικής διοργάνωσης.

Μας αποκάλυψε επίσης, πώς οι φετινές του νίκες ήταν η πρόκρισή του για την νέα αγωνιστική σεζόν και αν καταφέρει να παραμείνει βαθμολογικά στις πρώτες θέσεις τότε θα τον απολαύσουμε σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες, στην "Μέκκα" της Παγκόσμιας Ποδηλασίας, την Γαλλία.

«Προσωπικά θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ για ακόμη μία φορά στο εξωτερικό με διεθνείς ποδηλάτες και να πετύχω έναν ακόμη στόχο μου, μιας και η Ευρωπαϊκή αγωνιστική ποδηλασία ειναι διαφορετική. Αν και τα τελευταία έτη τις προπονήσεις μου τις βγάζω ο ίδιος, είμαι σε διαρκή επαφή με τους προπονητές μου και προσπαθούμε για το καλύτερο. Φέτος ομολουμένως υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα, με συνθήκες που δεν ευνοούν, αλλά θα προσπαθήσω να τα καταφέρω μιας και ειναι άλλη μία προ-Ολυμπιακή Χρονιά. Ούτως η άλλως η ποδηλασία ειναι από τα δυσκολότερα αθλήματα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πολυήμερους αγώνες και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Να σημειωθεί πώς τον συγκεκριμένο αθλητή, τον διακρίνουν οι νίκες στους μεγάλους και υπερ-μαραθώνιους αγώνες, και οι πολυήμεροι γύροι τόσο στον δρόμο όσο και στο mountain-bike, εντός και εκτός συνόρων.

Δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ότι κι αν κάνει!!!
 
 
Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/