Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή στον Ίασμο

Τι ανέφερε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καδή Ισμέτ και τι ο απερχόμενος Κυριάκος Αμούτζας;

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στη διάρκεια ανοιχτής συνεδρίασης η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιάσμου έγινε η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής του ενιαίου Δήμου Ιάσμου.

Σε χαιρετισμό του, πριν την ορκωμοσία των νέων αιρετών εκπροσώπων του Δήμου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Καδή Ισμέτ, εστίασε στις αλλαγές που επιφέρει η διοικητική μεταρρύθμιση, στην αυτοδιοίκηση κι ειδικότερα στη διοίκηση και τη λειτουργία των Δήμων. Ανέφερε χαρακτηριστικά «ανοίγουμε μια καινούρια σελίδα, εάν αυτή είναι δύσκολη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με σκληρή και σοβαρή δουλειά». Ο κ. Ισμέτ, ευχήθηκε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στο σύνολο των συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του νέου Δήμου, «καλή δύναμη», επισημαίνοντας ταυτόχρονα «αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καταβάλλουμε ο καθένας μας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πάμε πιο μπροστά αυτό τον τόπο».

«Υποσχόμαστε να στηρίξουμε τη Δημοτική Αρχή που η πλειοψηφία του κόσμου εξέλεξε, θα μας έχετε δίπλα σας όλους μαζί» τόνισε σε χαιρετισμό του ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Κυριάκος Αμούτζας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι για το καλό του τόπου και των πολιτών «αγκαλιασμένοι όλοι μαζί θα πορευθούμε. Οι εκλογές τελείωσαν, η δουλειά είναι πολλή, τα προβλήματα είναι μεγάλα κι εκτιμώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Με το τέλος των χαιρετισμών, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ιάσμου καθώς κι η υπογραφή των σχετικών πρακτικών.

.