Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Επίσκεψη του Πανθρακικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

Οι παίκτες μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Τμήμα Παιδιατρικής

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Επίσκεψη στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής πραγματοποίησε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία του Πανθρακικού. Οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής μοίρασαν δώρα στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται εκεί, σε μία προσπάθεια να βρεθούν δίπλα τους.

Η ευχή, τον επόμενο χρόνο τα παιδιά να βρίσκονται στο σπίτι τους και όχι στο Νοσοκομείο, όπως ήταν φυσικό κυριάρχησε. Η διευθύντρια του Παιδιατρικού τμήματος Κα Πανταζή, μαζί με το λοιπό προσωπικό υποδέχθηκαν θερμά την αντιπροσωπεία του Πανθρακικού και τους ευχαρίστησαν θερμά για την παρουσία τους.

Η Κα Πανταζή δήλωσε: «Η σημερινή κίνηση του Πανθρακικού , εκτός από τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, χαροποίησε και εμάς τους ίδιους. Νιώθουμε περήφανοι που ο μεγαλύτερος σύλλογος της πόλης μας βρέθηκε δίπλα σε αυτά τα παιδιά που φέτος δεν θα περάσουν αυτές τις ημέρες στο σπίτι τους. Μέσα από το έργο που επιτελούμε όλα αυτά τα χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, νιώθουμε την ανάγκη να συνεργαστούμε με την τοπική κοινωνία, τόσο με τον Πανθρακικό όσο και με άλλους φορείς. Ευχαριστούμε και πάλι τους ανθρώπους του Πανθρακικού για την κοινωνική ευαισθησία που τους διακατέχει και τους ευχόμαστε εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει.»

Από την πλευρά των παικτών μίλησαν ο Μπερτραν Ρομπέρ και ο Νίκος Μπαρμπούδης.

Μπερτράν Ρομπέρ: «Τέτοιες ημέρες οφείλουμε να είμαστε δίπλα σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στα παιδιά. Είναι χρέος μας να δείχνουμε αλληλεγγύη σε όλους τους συνανθρώπους μας και με χαροποιεί ιδιαίτερα που η ομάδα μου ο Πανθρακικός έχει την ίδια φιλοσοφία»

Νίκος Μπαρμπούδης : «Δώσαμε μία ελάχιστη νότα χαράς στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Ως μέλη της κοινωνίας οφείλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, όχι μόνο τις γιορτινές αυτές ημέρες αλλά όλο τον χρόνο»

Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Κος Κυρλίδης δήλωσε: « Στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής. Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του τμήματος, Κα Πανταζή καθώς και το λοιπό προσωπικό για τη φιλοξενία. Τέτοιες ενέργειες δεν δίνουν μόνο χαρά στους μικρούς μας φίλους αλλά και σε εμάς τους ίδιους που το αντιλαμβανόμαστε ως ελάχιστη ευθύνη. Εύχομαι σε όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής υγεία και το νέο έτος να τους βρει μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.»
 
.