Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ευχές και ελπίδες στην κοπή πίτας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Παρούσα στην εκδήλωση και η πολιτική ηγεσία του τόπου, από τον δήμαρχο μέχρι τον υπουργό, που υποσχέθηκε να βοηθήσει την προσπάθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ανήμερα της πρωτοχρονιάς, το Ιστορικό Σωματείο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κράτησε ζωντανή την παράδοση που διατηρεί από ιδρύσεώς του και στις 12:00 το πρωί έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα, παρουσία του Προέδρου του κ. Χάρη Καρυωτάκη, μελών του Δ.Σ. και πολλών μελών και φίλων του. Στη σεμνή τελετή παρευρέθηκαν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του Διευρυμένου Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλης Λαμπάκης και αρκετοί από τους νέους Δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Σε δεύτερο χρόνο το παρών έδωσε ο Εβρίτης Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Ντόλιος.

Από τις σύντομες τοποθετήσεις του οικοδεσπότη και των αρχών προέκυψε ότι υπάρχει θετικό κλίμα συνεργασίας και βοήθειας προς τον Σύλλογο μέσα στα πλαίσια πάντα της γενικότερης δύσκολης κατάστασης που βιώνει η χώρα και κατ' επέκταση η περιοχή μας. Ο νέος Δήμαρχος υποσχέθηκε να πραγματοποιήσει σύντομα σύσκεψη με το Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ και να προγραμματίσουν σε βάθος χρόνου τις δράσεις που θα αναλάβει η Δημοτική αρχή όσον αφορά τα αθλητικά πράγματα στην περιοχή ευθύνης της. Ο Υφυπουργός υποσχέθηκε να είναι δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία του Εθνικού που χρειάζεται την στήριξη της πολιτείας.

Ο πρόεδρος του ΕΘΝΙΚΟΥ από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι υπάρχει τελευταία θετική εξέλιξη στην προσπάθεια του Συλλόγου να αποκτήσει ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών που αν με το καλό ολοκληρωθεί, θα αναβαθμίσει αθλητικά και πολιτισμικά ολόκληρο το Δήμο μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Την δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος και το Δ.Σ. σε ξενοδοχείο της πόλης, δεξιώθηκαν τους υπευθύνους των τμημάτων του συλλόγου μετά των συζύγων τους. Ο κ.Χάρης Καρυωτάκης αφού ευχαρίστησε όλους τους παρεβρισκόμενους για την άψογη συνεργασία τη χρονιά που έφυγε, έθεσε τους στόχους του 2011 και υποσχέθηκε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για όλα τα τμήματα.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/