Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Στη Μαρώνεια έκανε τα Θεοφάνεια ο Πεταλωτής

Παρέστη στον καθαγιασμό των υδάτων και την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο Λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης –Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011, παρακολούθησε την τελετή καθαγιασμού των υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανίων στη Ροδόπη. Η τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους στη Μαρώνεια του Ν. Ροδόπης.



Ο κ. Πεταλωτής μετά την τελετή προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι σε όλους, πολιτικούς και πολίτες, να έχουμε φώτιση ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε. Πρέπει να δώσουμε στον κόσμο προοπτική, φώτιση και αισιοδοξία. Ζούμε σε δύσκολες στιγμές, το γνωρίζουμε όλοι, το υφίσταται ο ελληνικός λαός. Εκείνο που έχει σημασία, από εδώ και πέρα, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα ώστε να μην ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εδώ και 14 μήνες, ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο, να ξεπεράσουμε την κρίση, να δώσουμε άλλη προοπτική για τη χώρα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές οι οποίες έπρεπε να γίνουν εδώ και πολλά χρόνια και να διορθώσουμε αυτά που καταστράφηκαν έξι χρόνια με την κυβέρνηση της ΝΔ.

Η ωριμότητα που δείχνει ο ελληνικός λαός, είναι αυτή που μας στηρίζει και μας δείχνει το δρόμο της Φώτισης.

Χρόνια Πολλά και καλή Φώτιση σε όλους μας».

.