Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Επίθεση του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κατά της πρώην Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ!!!

Απίστευτα πράγματα: Συζητήθηκε το θέμα με καταγγελίες σε βάρος της Δώρας Κόκλα στην Νομαρχιακή χωρίς να το γνωρίζουν τα μέλη της Νομαρχιακής!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Απίθανα πράγματα μαθαίνει κανείς, αν ψάξει στο διαδίκτυο. Ανοιχτές όλες οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, όπως και οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης, της λεγόμενης ΕΚΑΠ, στην οποία προΐστατο ο Γιώργος Ανωμερίτης!

Στην συνεδρίαση 107 (κάνε κλικ στο έγγραφο), στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, για το 5ο θέμα διαβάζουμε από το πρακτικό: «Συνεξέταση καταγγελιών κατά συντρόφισσας Κόκλα. Οι καταγγελίες της Ν.Ε. και του συντρόφου Αντωνιάδη αναβάλλονται για την επόμενη συνεδρίαση»!!!

Μετά από πρωτοβουλίες μας, έχουμε στα χέρια μας τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Κι ενώ σε επικοινωνία που είχαμε με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, για να μάθουμε κάτι παραπάνω για το θέμα, αυτά έμειναν με ανοικτό το στόμα. Δεν γνώριζαν τίποτα! Όπως μας σχολίασαν, ποτέ δεν καλέστηκαν τον τελευταίο χρόνο σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, να συζητήσουνε καμιά καταγγελία, που να αφορούσαμε την πρώην Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Θεοδώρα Κόκλα.

Εδώ γεννάται το ερώτημα, γιατί ορισμένοι χρησιμοποιούν ένα συλλογικό όργανο σαν τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, για να εξυπηρετούν … «καταστάσεις» φίλων! Η εμπάθεια που έδειξαν και δείχνουν ακόμη μερικοί αργόσχολοι προς την πρώην Γενική Γραμματέα για «άδικες» εσωτερικές αποσπάσεις στην Περιφέρεια, εκθέτουν τον οποιοδήποτε που βάζει πλάτες σ’ αυτήν την κωμωδία. Θα επανέλθουμε!


Πηγή:   http://piazzadelpopolo.blogspot.com/