Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Εντυπωσιακός ο "Αlladdin on Ice" στην Ξάνθη


Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις που παρακολούθησαν εκστασιασμένοι μικροί και μεγάλοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ  ΦΩΤΟ  ΚΑΙ  ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτόγνωρη και ενδιαφέρουσα επειρία για το κοινό της Ξάνθης υπηρξε η παράσταση του Aladdin από το Holiday on ice που παρουσιάστηκε επί τρεις μέρες στην Ξάνθη και την επισκέφηκαν παιδιά αλλά και ενήλικες από όλη την ευρύτερη περιοχή.

Πρόκειται για μια παράσταση που βρέθηκε σε ελάχιστες επαρχιακές πόλεις και παρουσιάστηκε αυτούσια, όπως ακριβώς στην Αθήνα, όπως ανέφερε και ο γνωστός φίλος της πόλης Αλέξης Κωστάλας ο οποίος προλόγισε τις παραστάσεις και μύησε τον κόσμο και τα παιδιά στον κόσμο του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Το παγοδρόμιο των 800 τετραγωνικών έδωσε πρωτόγνωρη εικόνα στο κλειστό Φ. Αμοιρίδης, ενώ το παιδικό κοινό έφυγε, στις περισσότερες περιπτώσεις, εντυπωσιασμένο.

Για τους κατοίκους της Ξάνθης και των γύρω πόλεων οι εικόνες αυτές δεν είναι συχνές και πολλοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία. Η παράσταση ήταν άρτια όπως και οι συντελεστές και το μόνο πρόβλημα παραμένει η κακή ηχητική του γηπέδου, που πάντως είναι η αιτία που τέτοιες εκδηλώσεις διοργανώνονται στην Ξάνθη.

Μπορεί στις απογευματινές και βραδινές παραστάσεις το γήπεδο να μην ήταν κατάμεστο 100%, όμως στη διάρκεια της παραμονής του Aladdin on ice στην Ξάνθη δόθηκαν πάρα πολλές πρωινές παραστάσεις για σχολεία και παιδικούς σταθμούς, τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες παιδιά της Ξάνθης.




 
 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/