Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

“Μισή” θα έρθει στην Ξάνθη η ΑΕΚ


Με πολλές απουσίες
για πολλούς και διάφορους
λόγους θα ανέβουν 
στην Θράκη οι κιτρινόμαυροι

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΕΣ


Με πολλές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη. Οι Μπλάνκο, Καράμπελας και Δέλλας είναι τιμωρημένοι, όπως και ο Μπερνς που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στο Πανασιατικό Κύπελλο, ενώ δύσκολα θα προλάβουν και οι τραυματίες Γεωργέας, Καφές, Μανωλάς και Αργυρίου.

Πολλά τα προβλήματα στα οποία πρέπει να βρει λύσεις ο τεχνικός της “Ένωσης” Μανόλο Χιμένεθ. Ιδιαίτερα στην άμυνα. Ο Νίκος Καράμπελας και ο Τραϊανός Δέλλας είναι τιμωρημένοι, αν και έτσι κι αλλιώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί στην Ξάνθη λόγω τραυματισμού. Επίσης, ο Νίκος Γεωργέας, ο Κώστας Μανωλάς και ο Ανέστης Αργυρίου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα και θεωρείται πολύ δύσκολο να είναι έτοιμοι το Σάββατο.

Αυτό σημαίνει, ότι η ΑΕΚ μένει με μοναδικό κεντρικό αμυντικό τον Νασούτι, αλλά και τον Γιάχιτς που παίζει... παντού! Από κει και πέρα, τιμωρημένος είναι και ο Νέιθαν Μπερνς, που έτσι κι αλλιώς λείπει το τελευταίο διάστημα λόγω της συμμετοχής του στο Πανασιατικό Κύπελλο με την Αυστραλία, αλλά και ο Ίσμαελ Μπλάνκο, που επίσης συμπλήρωσε κάρτες.

 
Πηγή:  http://www.enet.gr/