Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η άποψη του Xanthireds για την «ιδανική λύση» στην Skoda Ξάνθη

Τι αναφέρει το γνωστό μπλογκ για τις μεταγραφικές κινήσεις τις οποίες πρέπει να κάνει η ομάδα της Θράκης;

                            ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ
                             ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

Είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα χρειάζεται φορ περιοχής, χρειάζεται πάση θυσία έναν επιθετικό, λύση τύπου Καζάκη μοιάζει περισσότερο με λαχείο, αν σου κάτσει δηλαδή... Οκ διανύουμε μια δύσκολη εποχή, ισχνών αγελάδων. Από την άλλη, όμως η αίσθηση ότι έχεις μείνει κατηγορία δεν σημαίνει πως μπορείς να βάλεις την ομάδα στον αυτόματο και ουτε φυσικά μπορεί να πει κανείς με σιγουριά τώρα, ότι ο Μαρκοφσκι θα μας λύση όλα τα προβλήματα το καλοκαίρι.

θα πούμε, απλά την άποψη μας. Αν λοιπόν έχουμε τόσο καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, σε διοικητικό επίπεδο, ας ζητήσουμε δανικό τον Νεμεθ, που ο Ολυμπιακός τον παραχωρεί ευχαρίστως και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις όλο το συμβόλαιο, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Όπως είναι η ομάδα σήμερα μια τέτοια κίνηση θα σου δώσει αυτό που λείπει.

Κατά τη γνώμη μας είναι περισσότερο χρήσιμη αυτήν την στιγμή η απόκτηση επιθετικού, από την απόκτηση ποιοτικού, επιτελικού μέσου, όπως παίζει τώρα η ομάδα μπορεί να πάει για το καλοκαίρι, απο το να αποκτηθεί κάποιος σαν τον Σενέ για παράδειγμα. Ο Νεμεθ έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να λύσουν έστω και για 6 μήνες το μεγαλύτερο πρόβλημα των τελευταίων ετών που είναι το επιθετικό.
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/