Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Δημόσια συγγνώμη Τοροσίδη για το ντέρμπι

Και γέφυρα συμφιλίωσης με τους διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού από τον Ξανθιώτη, για να μην επηρεαστεί η Εθνική Ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ


Ο Βασίλης Τοροσίδης ζήτησε μέσω γραπτής του δήλωσης συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και τους φιλάθλους για την αποβολή του, ενώ έστειλε μήνυμα συμφιλίωσης με τους "πράσινους" διεθνείς.

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" που έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στα τελευταία λεπτά, καθώς απώθησε τον Λέτο και πήρε κόκκινη κάρτα, θέλησε να πει δημόσια συγγνώμη απ' όλους στον Ολυμπιακό.

"Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους της ομάδας μου για την αποβολή μου στο ντέρμπι", υπογράμμισε αρχικά ο "Τόρο".

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην ένταση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και στο "ντου" στα αποδυτήρια, ρίχνοντας ουσιαστικά γέφυρες για το καλό της εθνικής Ελλάδας.

"Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά στο γήπεδο. Πολλές φορές η ένταση του αγώνα σε κάνει να παραφέρεσαι, όμως σε λίγες μέρες όλοι μαζί θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να πετύχει τους στόχους της η Εθνική μας ομάδα", τόνισε ο Βασίλης Τοροσίδης.

 
Πηγή:  http://www.sport24.gr/