Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ψάχνει τους αντικαταστάτες Μαρσελίνιο και Μπέρτου

Οι δύο παίκτες δεν έχουν
δικαίωμα συμμετοχής στην
αναμέτρηση Ολυμπιακού - Ξάνθης

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,
ΔΥΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡA
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ



Συνεχίζει την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη εν όψει του κυριακάτικου αγώνα 15.00 με τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Νίκος Παπαδόπουλος ξέρει εκ των προτέρων ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μαρσελίνιο και Μπέρτου λόγω καρτών και ότι θα πρέπει να αντικατασταθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένα ματς όπως αυτό με τους Πειραιώτες όπως και να χει είναι από τα δυσκολότερα που πρέπει να δώσει η ομάδα και ο νεαρός τεχνικός θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει μέσα από την τακτική που δουλεύει στις προπονήσεις, έχοντας ως κύριο σκοπό πρωτίστως να μη δεχτεί γκολ η ομάδα του παρατάσσοντας ένα όσο το δυνατόν συμπαγές σύνολο.

Στη χθεσινή προπόνηση πάντως δεν άνοιξε τα χαρτιά του, κάτι που ίσως γίνει στη σημερινή προτελευταία και ουσιαστική προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 15.00.


Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδειξε σε βίντεο χθες στους παίκτες του στιγμιότυπα από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στις παρατηρήσεις τις οποίες έκανε έμεινε περισσότερο στις καλύτερες τοποθετήσεις που θα έπρεπε να είχαν οι παίκτες του στα 2 γκολ της ένωσης και ότι θα πρέπει να αποφευχθούν ανάλογα λάθη στη συνέχεια.

Τέλος, όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Κυριακής μια και γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/