Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Πρωτάθλημα εννιά αγωνιστικών για την Skoda Ξάνθη

Κρίσιμοι οι επόμενοι δύο αγώνες ώστε να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό η ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ


Δεν υπάρχει χρόνος για σκέψεις και για προβληματισμούς σε ότι έχει να κάνει με τα προηγούμενα ματς. Αλoίμονο από εδώ και πέρα και όπως έχει η κατάσταση στην βαθμολογία αν μείνεις πίσω. Η ομάδα σήμερα έχει ρεπό, όλοι θα ξεκουραστούν, θα καθαρίσει το μυαλό για να ξεκινήσει από αύριο το «νέο» πρωτάθλημα, το οποίο και κρατάει μόλις εννιά αγωνιστικές. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα μπορεί να είναι μικρότερο αλλά έχει σίγουρα μεγαλύτερο σασπένς.

Η Σκόντα Ξάνθη στην αφετηρία έχει δύο παιχνίδια στην έδρα της, αυτό με τον Ατρόμητο την Κυριακή και μία εβδομάδα μετά με την Λάρισα. Παιχνίδια καθόλου εύκολα όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους αντιπάλους μας. Τα παίρνεις και τελειώνεις. Στο στρατόπεδο της ομάδος αυτή την στιγμή βέβαια υπάρχει μόνο το παιχνίδι του Ατρόμητου για το οποίο θα ξεκινήσει η δουλειά από αύριο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τους παίκτες του. Πέραν της τακτικής βέβαια, σίγουρο είναι ότι το βάρος θα πέσει και στην ψυχολογία. Στην ομάδα τώρα, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι αισιοδοξία ότι θα επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, μιας και κανείς δεν πιστεύει ότι άλλαξε κάτι αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα. Για τα αρνητικά αποτελέσματα πιστεύουν ότι ευθύνεται το δύσκολο πρόγραμμα αλλά και η έλλειψη τύχης που φαίνεται να τους εγκατέλειψε στα τελευταία παιχνίδια.

Ζητούμενο για όλους πάντως είναι η αντίδραση του κόσμου από εδώ και πέρα αν θα γεμίσει το γήπεδο από τη στιγμή που μπορεί να το κάνει, μιας και υπάρχουν εισιτήρια για τους συγκεκριμένους αγώνες. Επί της ευκαιρίας και πάντα κατά την άποψη μας καλό θα ήταν να έδινε η ΠΑΕ εισιτήρια σε μαθητές σχολείων όπως παλιά για να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Είναι καλύτερα να υπάρξει τώρα μαζική κινητοποίηση και όχι να περιμένουμε να φτάσει το γνωστό ζαρζαβατικό εκεί που ξέρουμε όλοι…

Οι Κρίστοφερ Κατόγκο, Ολουμπάγιο Αντεφέμι και Νίκος Τσουμάνης απουσιάζουν καθώς έχουν ενσωματωθεί με τις εθνικές τους ομάδες.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/