Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης

Τα τελευταία νέα
των δύο "μονομάχων",
λίγες ώρες πριν την σέντρα

                   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες των δύο μονομάχων του τελικού ΕΠΣ Ξάνθης ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης(16:30) στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ.

Το Xathisports.gr σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα από τα «στρατόπεδα» των δύο ομάδων ενόψει του αυριανού τελικού.


Ατρόμητος Χρύσας: «Έπεσαν» κορμιά στην τελευταία προπόνηση

Το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου Χρύσας ενόψει του τελικού της Τετάρτης , με τον Δημήτρη Μπακάλογλου να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός του Ατρόμητου Χρύσας μίλησε στο Xanthisports.gr για τον τελικό της Τετάρτης και δήλωσε τα εξής: «Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το κύπελλο. Προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι οι παίχτες μου θα είναι οι νικητές του τελικού.»


Ορφέας Puma Ξάνθης: Με το μυαλό στον τελικό

Έτοιμος να γίνει ο πολυνίκης του θεσμού είναι ο Ορφέας , με την προετοιμασία της ομάδας να ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τρίτης. Η προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Ξάνθης λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας του γηπέδου του Α.Ο.Ξ περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και διπλό , με το κλίμα να είναι πολύ καλό πριν τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης. Το Xanthisports.gr βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του Ορφέα και σας παρουσιάζει μέσω βίντεο αποσπάσματα από την προπόνηση.


Σε τραγική κατάσταση ο αγωνιστικό χώρος

Μπορεί να φημιζόταν κάποτε το γήπεδο του Α.Ο.Ξ για τον χλοοτάπητα του αλλά η τωρινή του κατάσταση δεν θυμίζει σε τίποτα το «χαλί» στο οποίο ξεδίπλωναν το ταλέντο τους μεγάλοι άσσοι του παρελθόντος. Το Xanthisports.gr βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ και σας παρουσιάζει μέσω φωτογραφιών την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο.


Πηγή:  http://www.xanthisports.gr/