Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη Χατζηοσμάν και Μανανά στον Σκανδαλίδη


ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;



            Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη, επισκέφτηκαν σήμερα ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, μαζί με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Γιώργο Μανανά.

            Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα τέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου τα προβλήματα που απασχολούν τους καπνοπαραγωγούς, τους βαμβακοπαραγωγούς και τους υπόλοιπους παραγωγούς της Ροδόπης. Τόσο ο βουλευτής όσο και ο γραμματέας ζήτησαν από τον Υπουργό να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ταχύτερη πληρωμή των κοινοτικών ενισχύσεων δεδομένης της κρίσης που έχει πλήξει τον πρωτογενή τομέα.

            Ειδικότερα για τους καπνοπαραγωγούς ο βουλευτής παρέδωσε επιστολή στον Υπουργό στην οποία παρουσίασε αναλυτικά τα θέματα που τους απασχολούν και εξέφρασε την ανάγκη για στήριξη του μπασμά. Επιπλέον, ζήτησε την έγκαιρη πληρωμή της πρώτης δόσης του Μέτρου 144 στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει τα θέματα και να πράξει το καλύτερο δυνατό για την ικανοποίησή τους.

.