Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο Στυλιανίδης διαψεύδει τον Μιχελάκη και τον Σαμαρά!!!

Οι συνεργάτες του αρχηγού προσπάθησαν να διαψεύσουν ότι υπάρχει γκρίνια από τους τομεάρχες, που ζήτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ο Κομοτηναίος έσπευσε να τους διαψεύσει
               ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ


Παρά την επίμονη προσπάθεια των συνεργατών του κ. Αντ. Σαμαρά να χαμηλώσουν τους τόνους σχετικά με τα όσα συνέβησαν (και αποκαλύφθηκαν) στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ την προηγούμενη εβδομάδα, μέλη της ηγετικής ομάδας του κόμματος συντηρούν το θέμα, επισημαίνοντας καθημερινά πλέον την ανάγκη καλύτερου συντονισμού.

Μετά τον κ. Χρ. Ζώη που επιβεβαίωσε ότι ασκήθηκε κριτική, χθες και ο γραμματέας προγράμματος κ. Ευρ. Στυλιανίδης επεσήμανε (ΕΡΑ) ότι οι τομεάρχες ζήτησαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. «Εκεί (σ.σ.: στη σύσκεψη)» -υπογράμμισε- «ζήτησαν οι τομεάρχες μας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Νομίζω ότι αυτό εισακούστηκε και όλες οι συσκέψεις γίνονται προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός». Η δήλωση αυτή του κ. Στυλιανίδη έγινε λίγη ώρα πριν από τη νέα (δεύτερη κατά σειρά) διάψευση από τον εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Γ. Μιχελάκη ότι στη σύσκεψη των τομεαρχών υπήρξε έντονη κριτική.

Σήμερα, στις δώδεκα το μεσημέρι, επρόκειτο να συνεδριάσει υπό την προεδρία του κ. Αντ. Σαμαρά η Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ και δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές του κόμματος που προέβλεπαν χθες ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρέμβει στο θέμα που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου να το «κλείσει».

 
Πηγή:  http://www.ethnos.gr/