Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τέλος (και) ο Κριστ από τον Πανθρακικό

Παρελθόν αποτελεί
από την ομάδα της
Κομοτηνής ο βέλγος
ποδοσφαιριστής

                       ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ
              ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ



Παρελθόν αποτελεί από τον Πανθρακικό ο Βέλγος ποδοσφαιριστής Γκρέγκορι Κιρστ. Η ανακοίνωση ήρθε σήμερα από την ΠΑΕ της Ροδόπης, με τη διαφορά ότι αρκετοί το περίμεναν, έχοντας διαπιστώσει ότι η προσφορά του μέσου ποδοσφαιριστή δεν ήταν η αναμενόμενη.
 
Γεγονός είναι ότι στην Κομοτηνή επικρατεί ικανοποίηση από την ισοπαλία στην Καισαριανή, αφού οι «πράσινοι» στάθηκαν όρθιοι σε μια ιδιαίτερα ισχυρή έδρα και κόντρα σε μια ομάδα που «καιγόταν» κυριολεκτικά για βαθμούς. Το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο Πανθρακικός ήταν και πάλι αρκετά καλό, ζητούμενο όμως από δω και πέρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι σαφώς να υπάρχει διάρκεια στην απόδοση και να αποφευχθούν τα σκαμπανεβάσματα του παρελθόντος που στοίχισαν στην ομάδα.
 
Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με τον ΟΦΗ, όπου ο Πανθρακικός θα επιδιώξει μόνο τη νίκη, αφενός για να διατηρήσει τις ελπίδες να προσπεράσει κι άλλες ομάδες στη βαθμολογία κι αφετέρου για λόγους γοήτρου. Άλλωστε, αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο, που θα θέλουν να δουν από κοντά την ομάδα με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.


Πηγή:  http://www.gazzetta.gr/