Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ξεσήκωσε τους πάντες η τηλεοπτική ντίβα της Τουρκίας στην Κομοτηνή

Η Αϊσέ τους σήκωσε όλους στην πίστα, στην χοροεσπερίδα για την ενίσχυση της ομάδας του Δοκού

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ;

Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε το περασμένο Σάββατο σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας, για την ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δοκού και έδωσαν ζωηρά το παρόν περίπου 800 άτομα. Ατραξιόν της βραδιάς η εντυπωσιακή Τουρκάλα τραγουδίστρια Ανκαραλί Αϊσέ, τηλεοπτικό αστέρι όπως πληροφορούμαστε, είναι του λαϊκού ρεπερτορίου με ειδίκευση στο τσιφτετέλι.

Παρόντες στην βραδιά της ομάδας ο δήμαρχος Φιλύρας – Αρριανών Ιμπραχήμ Σερήφ, ο πρώην δήμαρχος Αρριανών Μεχμέτ Χαλήτ και πολλοί αυτοδιοικητικοί από την περιοχή, αλλά και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ και ο σύμβουλος του Άρη Γιαννακίδη Χαλήλ Ερτζάν που ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στις εθνικές εκλογές και φυσικά ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας Μουσταφά Σαρνίτς. Παρά την σοβαρότητά του με την προτροπή της αοιδού άνοιξε το χορό, ενώ χόρεψε και ο ίδιος με την προτροπή της Αϊσέ ένα απτάλικο ζεϊμπέκικο αλά στυλ Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν απέφυγε να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες, αλλά παρακολούθησε προβληματισμένος ένα τσιφτετέλι που όχι μόνο συζητούν στους μειονοτικούς κύκλους, αλλά ήδη πλάθουν και σενάρια για τις επόμενες εκλογές. Ήταν το τσιφτετέλι που χόρεψαν δύο πρώην υποτίθεται αντίπαλοι.

Ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ με τον πρώην δήμαρχο Αρριανών Χαλήτ Μεχμέτ, που φαίνεται ότι είπαν πολλά εκείνο το βράδυ. Εξάλλου η πικρία του πρώην δημάρχου Αρριανών για τα εκλογικά παιχνίδια που παίχτηκαν εις βάρος του από συγκεκριμένους, δεν κρύβεται. Και λίγο το τσιφτετέλι, αλλά και ο οίνος που έρρεε στην αίθουσα, το έκαναν το θαύμα τους.

Οι χριστιανοί που βρέθηκαν σε αυτό το γλέντι ήταν η διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης σύσσωμη, αλλά και Έλληνες από την Καππαδοκία όπως πληροφορούμαστε, που ζουν σε Ξάνθη, Δράμα και Σέρρες.

Συζητήσεις έγιναν και για την προετοιμασία ενός τουρνουά για το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ ο πρόεδρος Μεχμέτ Κιουτσούκ και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που φαίνονται στην φωτογραφία αποδείχθηκαν άψογοι στις δημόσιες σχέσεις και την προώθηση της ομάδας κάνοντας όλους τους συμμετέχοντες να φύγουν ικανοποιημένοι.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/