Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Νέα σκληρή κόντρα των εκπροσώπων κυβέρνησης και ΝΔ

Πεταλωτής: «Για γέλια η ΝΔ»
Μιχελάκης: «Για κλάματα η κυβέρνηση»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



«Για γέλια και για κλάματα» είναι η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των εκπορσώπων Τύπου της κυβένρησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους χαρακτηρισμούς να δίνουν και να παίρνουν ένθεν και ένθεν.


Πεταλωτής: «Για γέλια η φαντασίωση του Σαμαρά περί συγκυβέρνησης»

«Φαντασίωση» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, την αναφορά του προέδρου της ΝΔ Α. Σαμαρά, στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματός του, σε «σενάρια συγκυβέρνησης».

«Προφανώς, πρόκειται για νέα φαντασίωση του κ. Σαμαρά. Είδα τις δηλώσεις του και μάλιστα ανέφερε ότι δεν θα δεχθεί να συμμετέχει σε μια συγκυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Εγώ αυτό που έχω να απαντήσω είναι: Και ποιος του το πρότεινε;» ανέφερε ο κ. Πεταλωτής.

Για το ίδιο θέμα πρόσθεσε «ότι από τη στιγμή που δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, όχι απλώς είναι εκ του περισσού, αλλά νομίζω ότι προκαλεί και γέλωτα, το να αρνείται μάλιστα ο κ. Σαμαράς να συμμετέχει σε μια τέτοια συγκυβέρνηση».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίσθηκε πάντως αισιόδοξος, όπως και ο κ. Παπακωνσταντίνου την προηγούμενη ημέρα, για τις προοπτικές της Οικονομίας. «Ήδη, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν πως το βαθύτερο σημείο της υφεσιακής πορείας της οικονομίας ανήκει στο παρελθόν» δήλωσε μεταξύ άλλων

Αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει τις νέες δηλώσεις Λοβέρδου ότι η κυβέρνηση δεν λέει όλη την αλήθεια για την οικονομία, όπως και τις δηλώσεις του Αλέκου Παπαδόπουλου στην τηλεόραση του Σκάι ότι το έλλειμμα ενδέχεται να αναθεωρηθεί εκ νέου στο 13%.

Όσον αφορά το εάν ισχύει η εξαγγελία της κυβέρνησης προ μηνών, ότι στο τέλος του 2011 η Ελλάδα θα βγει στις διεθνείς αγορές, ο κ. Πεταλωτής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.


Μιχελάκης: «Για κλάματα η κυβέρνηση»

Το γάντι που πέταξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλώτης, αποφάσισε να σηκώσει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος έκανε λόγο για κυβέρνηση για… κλάματα!

«Ο κ. Πεταλωτής θα ήταν πραγματικά για γέλια εάν δεν εκπροσωπούσε μια κυβέρνηση που είναι για κλάματα» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Αντί για συστάσεις προς τους άλλους, ας συστήσει στον Πρωθυπουργό να πει την αλήθεια, όπως του ζητούν βουλευτές του κόμματός του, αλλά και κορυφαίοι υπουργοί, όπως ο κ. Λοβέρδος σήμερα» συμπλήρωσε ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά στη κόντρα ΠΑΣΟΚ- ΝΔ.

.