Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Εκστρατεία Ερυθρού Σταυρού για άπορους στο Διδυμότειχο

Εκληση για ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, οικιακά σκεύη, έπιπλα και οτιδήποτε άλλο δεν του είναι χρήσιμο για κάποιους, αλλά μπορεί να είναι σωτήριο για κάποιους άλλους
                           ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
                 ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;


Εκστρατεία βοήθειας των απόρων συμπολιτών της περιοχής εμβέλειας του, ξεκίνησε το παράρτημα Διδυμοτείχου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής και με δεδομένη την δυσχερή θέση των πολιτών εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που επικρατεί, αποφάσισε να συγκεντρώσει μεταχειρισμένα αντικείμενα αλλά χρήσιμα, τα οποία θα διαθέσει σε κάποιες άλλες οικογένειες που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Για το σκοπό αυτό κάνει έκκληση σε όποιον επιθυμεί να φέρει στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στο Διδυμότειχο, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, οικιακά σκεύη, έπιπλα, είδη προικός και οτιδήποτε άλλο δεν του είναι πλέον χρήσιμο.

Άνθρωποι του συμβουλίου αφού τα επεξεργασθούν θα τα προωθήσουν στην συνέχεια σε οικογένειες και μοναχικά άτομα με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στο Διδυμότειχο, όπου θα συγκεντρώνεται το υλικό, βρίσκονται επί της 25ης Μαΐου 31 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6974905959


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/