Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Τα εξοχικά της Αν. Θράκης θέλγουν τους Έλληνες

Αρκετοί συμπατριώτες μας αποφασίζουν να αγοράσουν σπίτια στην Τουρκία, λόγω της ευκολίας πρόσβασης προς την Κωνσταντινούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Σε… μποϊκοτάζ κατά της ακριβής ελληνικής εξοχικής κατοικίας έχει προχωρήσει μεγάλος αριθμός Ελλήνων που επιλέγει την άλλη πλευρά του Αιγαίου για να αγοράσει σπίτι. Πολύ χαμηλότερες τιμές και κόστος συναλλαγών, σε σχέση με τα ελληνικά ακίνητα, ευκολία πρόσβασης από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Κωνσταντινούπολη και το μεσογειακό κλίμα έχουν στρέψει το εγχώριο αγοραστικό ενδιαφέρον στην τουρκική κτηματαγορά.

«Οι χαμηλές τιμές, η καλύτερη ποιότητα κατασκευής και τα πολυάριθμα κλειστά συγκροτήματα κατοικιών που διαθέτει η Τουρκία θέλγουν τους Έλληνες», εξηγεί Έλληνας κτηματομεσίτης που δραστηριοποιείται στην Τουρκία.

Διαβάστε στο Κεφάλαιο που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο: Ποιες παγίδες πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές τουρκικών ακινήτων, ποια τουριστικά θέρετρα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ζήτησης Ελλήνων που σχεδιάζουν να αγοράσουν εξοχικό, ποιοι φόροι συνοδεύουν τις αγοραπωλησίες ακινήτων στην Τουρκία.

 
Πηγή:  http://www.capital.gr/