Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Να τελειώνει με την παραμονή θέλει σήμερα η Skoda

Παίζει εκτός έδρας με τον μισοϋποβιβασμένο Πανσερραϊκό


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
& ΤΟ PREGAMΕ
TOY ΑΓΩΝΑ

Να τελειώσει το θέμα της παραμονής μια ώρα αρχύτερα, αναζητεί η Skoda Ξάνθη, που φιλοξενείται το Σάββατο(12/03 17:15 ΝOVA) στις Σέρρες από τον ουραγό του πρωταθλήματος Πανσερραϊκό, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Ξανθιώτες βρίσκονται στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς και πιθανότατα, το τρίποντο της νίκης τους εξασφαλίζει την παραμονή και παράλληλα τρέφει της ελπίδες για κάτι ανώτερο, αφού στην συνέχεια του πρωταθλήματος αγωνίζεται με ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους με την ξανθιώτικη ομάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει για ακόμα μια φορά στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, απέναντι σε έναν Πανσερραϊκό των πολλών προβλημάτων, πρωτίστως γιατί η ομάδα της Μακεδονικής πόλης ήδη κάνει τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά που θα αγωνίζεται στην Football League. Η χρονιά δεν βγήκε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της Σερραϊκής ομάδας, πλέον δεν έχουν ούτε προπονητή στον πάγκο της ομάδας, αφού μεσοβδόμαδα είπε αντίο και ο Βούκοτιτς και χρέη προπονητή ανέλαβε ο Παύλος Δημητρίου.

Παρότι οι Ξανθιώτες κέρδισαν το κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα την προηγούμενη αγωνιστική, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού ο Έλληνας τεχνικός το συνηθίζει για να μην υπάρχει το αίσθημα της μονιμότητας στην ομάδα. στην αποστολή συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές, τους: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλο, Βάλλα, Κωστούλα, Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Καριόκα, Κομεσίδη, Μπέρτο, Φλίσκα, Σουάνη, Μαρσελίνιο, Καζάκη, Πόι, Σάντος, Κιντάνα, Βασιλακάκης και Στιούαρτ. Με την ομάδα των Νέων θα αγωνιστούν οι Σταθάκης, Καθάριος, Μάνταλος, Αλτιπαρμακόφσκι, Ζαρόπουλος και Τσουμάνης.

Ο Παύλος Δημητρίου θα έχει στην αποστολή της ομάδας τους: Ράντμαν, Φερνάντες, Μουσικάκης, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Πάρκερ, Νταλέ, Σίντζιτς, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Κόντος, Ντιόγο, Μάρκοβιτς, Γεωργιάδης, Λεοζίνιο, Παπαδόπουλος. Οι Σερραίοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των τραυματιών Κίς, Παντελιάδη, Σουμπίνιο, αλλά και στον τιμωρημένο Μπέλιτς.

Μπορεί η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων να μην είναι μεγάλη, αλλά οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλούς ανάλογους αγώνες μεταξύ τους, καθώς η Σερραϊκή ομάδα ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια πέρσι, ενώ τελευταία φορά ήταν το 2008-09, όπου στον μοναδικό αγώνα που έχει σημειωθεί οι Μακεδόνες κέρδισαν με 1-0, σημειώνοντας γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Πάντως αν αυτό βοηθάει την προϊστορία, φέτος στον αγώνα του πρώτου γύρου οι Ξανθιώτες πήραν το τρίποντο με 2-0, χάρη σε όμορφο γκολ του Μαρσελίνιο, που άνοιξε το σκορ, αλλά ακολούθησε και δεύτερο γκολ, από έναν ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται πλέον στην Ξάνθη, τον Έλιγκτον που εδραίωσε την νίκη της ξανθιώτικης ομάδας.

2008-09 Πανσερραϊκός -Skoda Ξάνθη 1-0 (Παπάζογλου)

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γιάχος (Χίου), με βοηθούς τους κ. Δημητριάδη (Καστοριάς) και κ. Ποντίκης (Πρέβεζας), ενώ 4ος διαιτητής της του αγώνα θα είναι ο κ. Αμπάρκιολης (Μακεδονίας).

*Με τον κόσμο στο πλευρό της θα αγωνιστεί η Skoda Ξάνθη, αφού φίλοι της ομάδας θα ταξιδέψουν στις Σέρρες για να δουν την αγαπημένη τους και ελπίζουν να επιστρέψουν χαρούμενοι.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/