Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Από την ΕΤ3 θα μεταδοθεί ο αγώνας Ξάνθης - Άρης

Λόγω της μετάδοσης από τη ΝΕΤ της φιέστας τίτλου του Ολυμπιακού με την Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Η ΕΤ3 θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση τον αγώνα ποδοσφαίρου «Ξάνθης - Άρης» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2011, στις 19.00, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super League.

Στην περιγραφή θα είναι οι Γιώργος Τραπεζανίδης και Δημήτρης Μπουμπουγιατζής και στα ρεπορτάζ οι Τάσος Πακλατζής και Άκης Ιωακείμογλου.

Νωρίτερα, στις 18.15, το αθλητικό τμήμα του τρίτου καναλιού θα παρουσιάσει εκπομπή «pre game» με κύριο θέμα τον αγώνα της Scoda Ξάνθης με τον Άρη, καθώς και με απευθείας συνδέσεις τόσο με το Βόλο για την αναμέτρηση Ολυμπιακού Βόλου-Παναθηναϊκού, όσο και με το στάδιο «Καραϊσκάκη» για τη φιέστα τίτλου του Ολυμπιακού, που παίζει με τη Λάρισα. Επίσης, θα υπάρχει ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις των ομάδων της Super League, λίγο πριν τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παράλληλα, θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή παλαίμαχοι άσσοι της ομάδας της Ξάνθης και του Άρη.

Στην παρουσίαση θα είναι ο Δημήτρης Δραγώγιας, στην αρχισυνταξία ο Γιάννης Δέλκος, στο σχολιασμό ο Γιώργος Φερέτης και στην οργάνωση παραγωγής ο Αργύρης Δούμπλατζης.

.