Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Δηλώσεις Σαββάκη - Τζελέπη για την πώληση του Πανθρακικού

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ;


Σενάρια πώλησης σε ΤούρκουςΝέες εξελίξεις αναμένονται στο ιδιοκτησιακό μέλλον του Πανθρακικού. Σενάρια κάνουν λόγο για πώληση του συλλόγου σε Τούρκους επιχειρηματίες.


Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες έχουν στην ιδιοκτησία τους την εταιρεία "Ulker" και την τράπεζα "Ζiraat Bank". Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης, προσγειώθηκε στο γήπεδο της ομάδας ελικόπτερο που μετέφερε τους Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι ήρθαν να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού.

Επίσημες πληροφορίες για τις συναντήσεις που είχαν δεν υπάρχουν, ωστόσο μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία τους στην Κομοτηνή.

Η ανάμιξη των τούρκικων εταιρειών στην πώληση της ΠΑΕ πήρε και πολιτικές διαστάσεις. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης έθεσε το θέμα στην Βουλή και με ερώτηση προς τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο και τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα εκφράζει τους προβληματισμούς του.

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης και ο μεγαλομέτοχος Θόδωρος Σαββάκης θέλησαν να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους.

Ο Δημήτρης Τζελέπης με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα" αρκέστηκε να πει: "Θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν θα έχουμε επίσημα εξελίξεις. Ακόμα είναι νωρίς να πούμε κάτι. Βρισκόμαστε στην αρχή". Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήταν λακωνικός: "Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι αυτή την στιγμή".

 
Πηγή:  http://www.sport24.gr/