Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στην Δ' Εθνική

Στο κυνήγι του πρωτοπόρου Γαζώρου που θα κερδίσει άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς λόγω αποχώρησης της Νιγρίτας βρίσκονται Ορφέας Ξάνθης και Εβρος Σουφλίου με εντός έδρας αναμετρήσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής, με 4 ομάδες να διεκδικούν την άνοδο και αρκετές ομάδες να παίζουν τα ρέστα τους για την παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί εμβόλιμη αγωνιστική.

Την Κυριακή, ο Γάζωρος σκαρφάλωσε στην κορυφή και σήμερα θα παραμείνει, αφού βάσει προγράμματος φιλοξενείται στη Νιγρίτα από τον  Βισαλτιακό, που όμως έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Ετσι παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης με 0-3 άνευ αγώνος.

Στις 5.00 το απόγευμα ο δεύτερος Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται την Πετρούσα, μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έβρος Σουφλίου και Ελπίδα Σαπών αναμετρήθηκαν για το κύπελλο ερασιτεχνών την προηγούμενη Τετάρτη, με την ομάδα της Ροδόπης να επικρατεί με 0-1 και θα διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους στο Σουφλί σήμερα!

Ματς ζωής και θανάτου για την ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου, που φιλοξενείται στη Δράμα από τον Πανδραμαικό ενώ ο ΠΑΟΚ Κοσμίου αγωνίζεται στην Προσοτσάνη. Ρεπό έχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (κερδίζει στα χαρτιά τον Εχίνο) και φυσικά ο Γάζωρος.



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:


Σουφλί - Ελπίδα Σαπών

Προσοτσάνη - ΠΑΟΚ Κοσμίου

Κρηνίδες - ΑΕ Πιερέων

Πανδραμαϊκός - Εύμοιρο

Νιγρίτα - Γάζωρος  0-3 α.α.

Ορφέας Ξάνθης - Πετρούσα

Νέα Ζίχνη - Χρυσούπολη

Ελευθερούπολη - Εχίνος 3-0 α.α.

.