Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Φεύγει και ο Κιντάνα από την Ξάνθη!!!

Λήγει το συμβόλαιό του και ουδείς από την διοίκηση ενδιαφέρθηκε για να συζητήσει μαζί με τον αργεντινό την ανανέωσή του

ΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ
ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ;


Το συμβόλαιο του Ντιέγκο Κιντάνα ήταν από αυτά που λήγανε το ερχόμενο καλοκαίρι και αυτό με τις περισσότερες πιθανότητες μη ανανέωσης. Όσο περνούσε ο καιρός και πλησιάζαμε προς το τέλος του πρωταθλήματος κανείς δεν είχε ενημερώσει από πλευράς διοίκησης τον Αργεντινό για τις προθέσεις της ομάδας. Ήταν ολοφάνερο ότι διένυε την τελευταία του χρονιά στην Ξάνθη.

«Έκανα τον κύκλο μου στην Ξάνθη».

Το είχε αποδεχθεί και ο ίδιος σε τέτοιο βαθμό που φρόντισε το τελευταίο διάστημα να χαιρετήσει πολύ κόσμο. Έλεγε στο περιβάλλον του ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει πίσω (Αργεντινή) και ότι δε νοιώθει στεναχωρημένος. «Έκανα τον κύκλο μου στην Ξάνθη» έλεγε σε κάποιον συμπαίκτη του, χωρίς καμία δόση πικρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Xanthi Reds το φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα στις 11 Μαΐου θα είναι και το τελευταίο του με την φανέλα της Ξάνθης στο γήπεδο των Πηγαδίων και το λέμε αυτό γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- επέλεξε η ομάδα να του απονέμει τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά και το ήθος του στην Skoda Ξάνθη όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ντιέγκο Κιντάνα πρόσφερε πολλά τιμώντας ως ολίγοι το συμβόλαιό του με την ομάδα. Ο κόσμος τον αγάπησε επίσης όσο λίγους παίκτες στην Ξάνθη και θα πρέπει να γνωρίζει -όσο και αν ακούγεται περίεργο- ότι η παρουσία του «νάνου» (όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του) ήταν πληθωρική στα αποδυτήρια. Στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε όλες οι ομάδες, σαν ένας από τους αρχηγούς είχε αναλάβει να έχει από κοντά τους ξένους παίκτες και αυτό γιατί τους Έλληνες είχε αναλάβει ο Θανάσης Κωστούλας. Του ευχόμαστε πραγματικά ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του, είτε αυτό είναι στην Ελλάδα είτε κάπου αλλού.

Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας αναμένεται ακόμη και σήμερα να ξεκαθαρίσουν υποθέσεις αποδεσμεύσεων όπως του Κιντάνα που προαναφέραμε, Μπούγκα και Τζάνκι. Οι Παπαδημητρίου, Ουζουνίδης δεν αποκλείεται να αναχωρήσουν για εξωτερικό το Σαββατοκύριακο, ενώ στην ομάδα συνεχίζονται οι εργομετρικές εξετάσεις.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/