Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μας πετάνε έξω από το ευρώ και ο Πεταλωτής συσκέπτεται για τα στρατόπεδα της Ροδόπης

Το Spiegel έγραψε πριν λίγο ότι "η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή", όλοι αναζητούν στα κανάλια κυβερνητική διάψευση και δεν την έχουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αναστάτωση σε κυβέρνηση και ΕΕ, αλλά και μπαράζ διαψεύσεων από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, προκαλεί δημοσίευμα του Spiegel, το οποίο επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές στη Γερμανία, υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θεωρεί πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επιστροφή στη δραχμή.

Το δημοσίευμα, το οποίο αναρτήθηκε αμέσως μετά το κλείσιμο των ευρωπαϊκών αγορών, ισχυριζόταν ότι η Ελλάδα φεύγει απόψε - βράδυ Παρασκευής- από το ευρώ. Το θέμα προβάλλεται ως πρώτο εδώ και ώρα στα δελτία των καναλιών, ωστόσο τονίζουν ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην οποιαδήποτε διάψευση από ελληνικής κυβέρνησης.

«Τέτοιου είδους δημοσιεύματα υπονομεύουν την Ελλάδα και το ευρώ, ενώ εξυπηρετούν και τα κερδοσκοπικά παιχνίδια στις αγορές» σημείωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο μόνος που μέχρι τώρα έχει κάνει κάποια δήλωση. Την ίδια ώρα ο Γ. Πεταλωτής βρίσκεται στην Κομοτηνή για την σύσκεψη για τα στρατόπεδα και από τα κανάλια εμμέσως του τα χώνουν, όπως και στον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου που είναι εξαφανισμένος.

.