Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Με το μυαλό στην Καλλικράτεια o ΓΑΣ Κομοτηνή

Η θρακιώτικη ομάδα μπάσκετ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου τον Μακεδονικό, αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή άργησε να πατήσει γκάζι , με αποτέλεσμα να μην κρατά την τύχη στα χέρια του , αναφορικά με τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ! Το Σάββατο στις 18:00 , η ομάδα του Στάθη Καμαράκη υποδέχεται τον Μακεδονικό, μια ομάδα που είναι σαφέστατα αποδυναμωμένη από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης!

Ο Στάθης Καμαράκης ζήτησε από όλους τους αθλητές του να αποβάλλουν από το μυαλό τους το παιχνίδι στην Καλλικράτεια, από το οποίο ουσιαστικά εξαρτάται ο ΓΑΣ, προκειμένου να είναι συγκεντρωμένοι στο δικό τους παιχνίδι. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του

Ο κόσμος για ακόμα μια αναμέτρηση αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Κομοτηνής, προκειμένου να δώσει μία επιπλέον ώθηση στους παίχτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Την Κυριακή, διεξάγονται οι υπόλοιποι αγώνες του 2ου ομίλους της Γ Εθνικής, με το ενδιαφέρον να μονοπωλεί η αναμέτρηση της Καλλικράτειας με το Ανατόλια. Σε περίπτωση νίκης του Ανατόλια, ο ΓΑΣ χάνει κάθε ελπίδα διεκδίκησης της 2ης θέσης ενώ σε περίπτωση ήττα, η ομάδα της Κομοτηνής κρατά αποκλειστικά την τύχη στα χέρια της!


Αναλυτικά η 24η αγωνιστική (8/5)

ΓΑΣ Κομοτηνή – Μακεδονικός (07-05)

Ιωνικός Ιωνίας – Γαλαξίας (08-05)

Χαλκηδόνα – Πολύγυρος

Καλλικράτεια – Ανατόλια

Ασβεστοχώρι – Τιτάνες Δράμας

Ελευθερούπολη – Μαντουλίδης

Δόξα Δρυμού – ΧΑΝΘ 0-20 α.α.



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/