Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης ο Σάκης Ρουβάς


Βρέθηκε χθες με τον πρόεδρο της Sprider Stores Σάκη Χατζηϊωάννου και μοίρασαν δώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


O Σάκης Ρουβάς, μαζί με το κοινό της Ξάνθης που είχε κατακλύσει το νέο εντυπωσιακό κατάστημα της SPRIDER STORES, ήταν όπως αναμένονταν, ο μεγάλος super star στα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος και την επιτυχία της ολοκληρωμένης συλλογής ρούχων για άνδρες και γυναίκες που υπογράφει ο ίδιος, Sakis Rouvas Collection.H SAKIS ROUVAS COLLECTION

Η Sakis Rouvas Collection, έχει κατακτήσει το κοινό κι έχει πετύχει να ορίσει το σύγχρονο στιλ με τρόπο προσιτό για όλους. Με έμπνευση από την καθημερινότητα και με βάση την προσωπική φιλοσοφία του Σάκη για τη μόδα και το στιλ, ο Σάκης Ρουβάς συνεργάστηκε με μια ταλαντούχα ομάδα designers και stylists για να δημιουργήσει τη συλλογή που πάντα ονειρευόταν, τη Sakis Rouvas Collection.

«Χάρηκα πολύ με την επιτυχία της συλλογής για το Φθινόπωρο/Χειμώνα και θελήσαμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα με την καλοκαιρινή συλλογή. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει γιατί δουλέψαμε ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες, τις υφές και τις εφαρμογές και τολμήσαμε πολύ με τα μαγιό και τα εσώρουχα, δημιουργώντας κάτι διαφορετικό, που πιστεύω ότι θα ανανεώσει όσους και όσες τα επιλέξουν», δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς για τη δεύτερη συλλογή που υπογράφει μαζί με την ταλαντούχα ομάδα designers & stylists που συμμετέχουν στο σχεδιασμό της.Το κοινό της Ξάνθης και των γύρω περιοχών είχε την ευκαιρία να απολαύσει όλες τις προτάσεις ρούχων των SPRIDER STORES σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα στην Ξάνθη, στο εμπορικό κέντρο Flamingo. 4ο χλμ. Ξάνθης – Λάγος που εκτείνεται σε δύο επίπεδα (1620 τμ.), με υψηλές προδιαγραφές αισθητικής και ποιότητας. Εκεί φυσικά γνώρισε και την Sakis Rouvas Collection, που περιλαμβάνει από αθλητικές casual επιλογές μέχρι βραδινές εμφανίσεις, με αναφορές σε αγαπημένες φόρμες και υφές, διαχρονικές τάσεις και τελικές λεπτομέρειες που φέρουν την επιμέλεια και την υπογραφή του Σάκη Ρουβά.

ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να πτοήσουν το ηθικό του κόσμου και των δεκάδων θαυμαστών του δημοφιλούς τραγουδιστή, που περίμενε καρτερικά και υπό βροχή με ανυπομονησία της έλευση του σούπερ σταρ Σάκη Ρουβά, που έφτασε στο κατάστημα SPRIDER STORES , λίγο μετά από της επτά το απόγευμα.

Φυσικά με το που εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς, έγινε… πανικός έξω από την Sprider!!! Ουρλιαχτά, χειροκροτήματα… ήταν τα μόνα που άκουγε κάποιος , όταν ο Σάκης ανέβηκε στην σκηνή που είχε στηθεί έξω από το κατάστημα!!!

Οι θαυμαστές του τον αποθέωσαν και εκείνος επειδή δεν τους χαλάει ποτέ χατίρι, έβγαλε… μπουφάν, πουκάμισο και τα πέταξε στο κοινό.

Καλωσόρισε τον κόσμο και έπειτα από επιθυμία δική μας και του ραδιοσταθμού Life 92.1 fm, μας αφιέρωσε ακαπέλα μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.!!!

Στην συνέχεια o Σάκης Ρουβάς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Sprider Σάκη Χατζηιωάννου, ξεναγήθηκε στο κατάστημα Ξάνθης, μοίρασε αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με το κοινό και το προσωπικό του καταστήματος, υπέγραψε τα μπλουζάκια του και τα δώρισε με αγάπη στον κόσμο.


ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ

Η πιο ανθρώπινη και συγκινητική κίνηση όμως του δημοφιλούς καλλιτέχνη έγινε χθες το πρωϊ, όταν ο Σάκης Ρουβάς χωρίς να επιδιώξει να έχει μαζί του κάμερες, φωτογράφους και κανάλια, επισκέφθηκε πάντα μαζί με τον Πρόεδρο της Sprider Stores το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης και μοίρασε στα παιδιά εκτός από την αγάπη του και διάφορα δώρα, μπλουζάκια κλπ.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/