Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γιατί δεν πήγε στην σύσκεψη τών επιμελητηρίων της Θράκης ο Ξυνίδης;

Αν και εκλήθη για να συζητήσει για το 12%, έστειλε μια επιστολή που προκάλεσε έκπληξη με το ύφος της και όσα γράφονταν σε αυτήν

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ;


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Σωκράτης Ξυνίδης αν και εκλήθη, δεν παρέστη στην σύσκεψη των προέδρων των Επιμελητηρίων Θράκης και των επιχειρηματιών που έγινε στην Ξάνθη για την επιδότηση του 12%, στέλνοντας μια επιστολή στον πρόεδρο του Επιμαλητηρίου Ξάνθης Παναγιώτη Ανδρικόπουλο που ανέφερε τα εξής:


«κ. Πρόεδρε.

Έλαβα την από 4.5.11 πρόσκλησή σας, για συνάντηση του Επιμελητηρίου Ξάνθης, σχετικά με την καταβολή της επιδότησης εργασίας, προς τις μεταποιητικές επιχειρήσεις της Θράκης. Προφανώς δεν γνωρίζετε ότι μετά από την 18.4.11, έγγραφο των προέδρων του συνδέσμου Βιομηχανιών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Ρίγας, έχει προγραμματίσει συνάντηση εργασίας περί του θέματος με τους παραπάνω προέδρους. Η οποία έχει οριστεί στην Αθήνα για τις 10 Μαΐου 2011.

Ως εκ τούτου η πρωτοβουλία σας και μέχρι την πραγματοποίηση της παραπάνω συνάντησης, μόνο επικοινωνιακούς λόγους μπορεί να υπηρετήσει. Σε κάθε περίπτωση είμαι απολύτως διατεθειμένος τις απόψεις σας να τις μεταφέρω στην προγραμματισμένη συνάντηση, ώστε να ληφθούν υπ’ όψη κατά τις λύσεις που θα δοθούν στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, λόγω της καθυστέρησης της καταβολής της επιδότησης από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Με εκτίμηση

0 Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής

Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας».

.