Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος της Ντόρας στη Ξάνθη!

Ηρθε πριν λίγες μέρες στέλεχος από τα κεντρικά για να τους οργανώσει ώστε να νοικιάσουν γραφεία και να έρθει η πρώην ΥΠΕΞ για τα εγκαίνια

ΠΟΙΑ EINAI TA
ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;


*Γραφεία αναζητεί στη Ξάνθη το κόμμα της Ντόρας όπως λένε οι πληροφορίες μου. Μάλιστα το θέμα έχει «επιφορτιστεί» προσωπικά ο πρώην αντινομάρχης και πολιτευτής Δημήτρης Παναγιωτάκης που μαζί με τον γιατρό και πρώην βουλευτή Ακήφογλου Μπιρόλ και τον νυν δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο της ΕΑΠΑΞ, έχουν πλέον προσχωρήσει και επίσημα στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ήδη «έπιασαν» δουλειά….

Μάλιστα ο πρώην βουλευτής κ.Ακηφογλου Μπιρόλ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του νέου κόμματος.

Πληροφορίες λένε ότι ήδη Παρασκευή και Σάββατο βρίσκονταν στη Ξάνθη για την οργάνωση του κόμματος της Ντόρας στέλεχος από τα κεντρικά, ενώ το βράδυ της Παρασκευής καμιά 20αριά τοπικά στελέχη (και νεολαίοι), βρέθηκαν στη ΞΑΝΘΙΠΠΗ στη πρώτη συνάντηση που είχαν για την καλύτερη οργάνωση του κόμματος...

Το θέμα του γραφείου πάντως μέχρι τέλη του μήνα θα έχει κλείσει, προκειμένου να έρθει στα επίσημα εγκαίνια η ίδια η Ντόρα και να μιλήσει.

-Κύκλοι πάντως της Νέας Δημοκρατίας σχολίαζαν καυστικά ότι, «τις έχει στο ….«αίμα» τις αποστασίες η κόρη του «Αρχιαποστάτη», οπότε…κουβέντα να γίνεται!!!!

Εκτιμώντας ότι παρά τις επιθυμίες του ΠΑΣΟΚ το κόμμα της Ντόρας δεν πρόκειται ούτε στη Βουλή να μπει ξεπερνώντας το όριο του 3%!!!
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/