Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Βόμβα Καμαράκη για πιθανή άνοδο του ΓΑΣ στην Β' Εθνική!

Μπορεί η ομάδα μπάσκετ της Κομοτηνής να έχασε μαθηματικά τις ελπίδες της, ωστόσο υπάρχει  ένα ακόμα χαρτί που μπορεί να την οδηγήσει την πιο πάνω κατηγορία

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ,
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΑΣ;


Μπορεί το κλίμα στην Κομοτηνή να είναι βαρύ μετά την απώλεια κάθε μαθηματικής ελπίδας για διεκδίκηση της δεύτερης θέσης από τον ΓΑΣ, με την εκτός έδρας νίκη του Ανατόλια στην Καλλικράτεια, ωστόσο ο Στάθης Καμαράκης κρατούσε άσσο στο μανίκι του, τον οποίο έριξε την κατάλληλη στιγμή!

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν καλεσμένος της εκπομπής 90+ στο r channel και αποκάλυψε πως ο ΓΑΣ έχει ελπίδες ανόδου! ¨ Σύμφωνα με πληροφορίες , υπάρχει η σκέψη να γίνει αναδιάρθρωση και στην Β Εθνική μπάσκετ, με αποτέλεσμα να γίνουν δύο όμιλοι τη νέα σεζόν, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα για τις ομάδες. Εφόσον πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο, έχουμε ελπίδες ανόδου, εφόσον φυσικά τερματίσουμε τρίτοι.¨ ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού, που έφεραν το χαμόγελο στα χείλη όλων των παρευρισκομένων στο πάνελ , σε μία εκπομπή η οποία ήταν αφιερωμένη στον ΓΑΣ Κομοτηνή!

Αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες, ωστόσο δίνει ένα κίνητρο στους παίχτες του ΓΑΣ για να συνεχίσουν την προσπάθεια στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Άλλωστε, όπως έχουν δεσμευτεί και οι ίδιοι , στόχος πλέον είναι το απόλυτο, προκειμένου να αποδείξουν πως αυτή η θέση δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές τους δυνατότητες!


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/