Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μαρωνείας - Σαπών

18 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ


Συνεδριάζει στις Σάπες και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας- Σαπών στις Σάπες στις 11-5 -2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 σε τακτική συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Αξονας Προτεραιότητας 7. “Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση”. “Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και υπογραφή σύμβασης με δικαιούχους φορείς και ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη διαδικασία παρακολούθησης του έργου.

2.Ελεγχος υλοποίησης προϋπολογισμού και υποβολή της έκθεσης εσόδων -εξόδων 1ου τριμήνου 2011 προς το Δ.Σ του Δήμου Μαρώνειας -Σαπών.

3.Διάθεση βοσκησίμων εκτάσεων που βρίσκονται στο Δήμο Μαρώνειας-Σαπών για το έτος 2011.

4.Λήψη απόφασης για πρόσληψη διμηνητών του Δήμου για εκτέλεση εργασιών του Δήμου.

5.Τροποποίηση της με αριθμό 39/2011 απόφασης του Δ.Σ. Μαρωνείας-Σαπών κατά το μέρος που αφορά την έδρα της Νέας Δημοτικής Επιχείρησης με τίτλο “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ” που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των Κοινωφελών Επιχειρήσεων των πρώην Δήμων Μαρώνειας και Σαπών “Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Μαρώνειας” και “Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σαπών”

6.Λήψη απόφασης για επικύρωση της με αριθμό 5/2011 απόφασης του Διοικ. Συμβ. του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Σαπών που αφορά ψήφιση απολογισμού Α' τριμήνου Κ.Κ.Μ. Δήμου Σαπών του Δήμου 2011.

7.Ψήφιση πίστωσης ποσού 290,71 ευρω για την τοποθέτηση μονοφασικού μετρητή ΦΟΠ απαραίτητου για την λειτουργικότητα δικτύου ΦΟΠ στις Σάπες (κοντά στην Αγροτική τράπεζα)

8 .Ψήφιση και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού χρήσης 2011.

9.Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Μαρωνείας -Σαπών χρήσης 2011

10.Εγκριση συμμετοχής του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών στην υποβολή προτάσεων στα πλαίσια της 2ης Προκήρυξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εδαφικής Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013.

11.Eξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου, ως εκπροσώπου του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών Νομού Ροδόπης για υπογραφή μετά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας με την επωνυμία <>, του συμφωνητικού λύσης της μισθωτικής σύμβασης που συνάφθηκε στις 1/9/2000 και αφορούσε την εγκατάσταση από την εταιρία κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη θέση “Ανάληψη” κτηματικής περιοχής Ξυλαγανής του Δήμου.

12.Λήψη απόφασης για υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου της καταπολέμησης κουνουπιών στην ΠΑΜΘ.

13.Εγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΠΩΝ” υποέργο “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΠΩΝ”.

14.Εγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ” υποέργο “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ”.

15.Λήψη απόφασης για επιχορήγηση συλλόγων

16.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της Ζεϊμπεκίδου Ευσταθίας του Παράσχου κατοίκου Αρσακείου για αποζημίωση αγρού τον οποίο δεν καλλιέργησε λόγω υπαιτιότητας του Δήμου.

17.Λήψη απόφασης επί αιτήσεων των α)Μαρουφίδη Κων/νου του Γεωργίου για σύνδεση του Φωτοβολταϊκού πάρκου που έχει ο ίδιος στα Κασσιτερά με το δίκτυο ύδρευσης και β) Πουρσανίδη Γεννάδιου του Πάρη για σύνδεση του αγροκτήματός του που βρίσκεται στις Σάπες (περιοχή Σφαγείων Σαπών με το Δίκτυο ύδρευσης.

18.Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Κιασήμ Ουζάη για χορήγηση άδειας βοσκής του ποιμνίου του στο βοσκότοπο Στρύμης

.