Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Διάσημος Θρακιώτης βοηθά με... καλαμπόκια το Χαμόγελο του Παιδιού!!!

Δίνει δωρεάν σπόρια από ντόπια καλαμπόκια για τον μπαξέ σας αρκεί να κάνετε δύο τηλεφωνήματα ενίσχυσης στην μη κεβερνητική οργάνωση που κοντέυει να κλείσει λόγω της κρίσης

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ
ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;


Ετσι θα είναι τα καλαμπόκια που θα βγάλουμε. Πλούσια σάρκα, γευστική και μυρωδάτη. Εχω σπόρους και ευχαρίστως να τους μοιραστώ με όποιον θέλει να σπείρει στην αυλή του, τώρα που ο καιρός είναι κατάλληλος για σπορά. Αναλαμβάνω να τους στείλω ταχυδρομικά και η μόνη υποχρέωση του παραλήπτη θα είναι να κάνει δύο τηλεφωνήματα στο 14545. Διότι φίλοι μου, έτσι όπως δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ντόπια ποικιλία, έτσι δεν πρέπει να σβύσει “Το χαμόγελο του παιδιού”.
Αυτή είναι η ανακοίνωση που έβγαλε ο γνωστός τραγουδοποιός της Κομοτηνής Θανάσης Γκαϊφύλλιας πριν λίγες ώρες στο Facebook ώστε να πετύχει δύο σκοπούς: πρώτα να χαρίσει στους διαδικτυακούς και όχι μόνο φίλους του την ευκαιρία να σπείρουν την ντόπια ποικιλία καλαμποκιού, πράγμα που θα ήταν δύσκολο με τους σπόρους του εμπορίου και δεύτερον με τον τρόπο του να στηρίξει το “Χαμόγελο του Παιδιού” που μέσα στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης ακούστηκε πως θα κλείσει.

Ετσι προτίθεται να στείλει σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον σπόρους για τον δικό τους μπαξέ (ο ίδιος ήδη έχει σπείρει) ζητώντας μόνο ως αντάλλαγμα να κάνουν 2 τηλεφωνήματα σε συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό ώστε τα χρήματα να διατεθούν στην οικονομική στήριξη του Οργανισμού. Μία πολύ έξυπνη εθελοντική κίνηση από τον διάσημο Κομοτηναίο, τώρα που οι έννοιες έχουν χάσει πλέον το νόημά τους και η δημιουργία εθελοντικών ομάδων πολιτών έγινε δυστυχώς για κάποιους εργαλείο προσωπικής, επαγγελματικής και πολιτικής ανέλιξης.

Μπράβο στον Θανάση και προτρέπουμε κι εμείς τους αναγνώστες μας να τηλεφωνήσουν στον εν λόγω αριθμό, είτε έχουν μπαξέ, είτε όχι!

Αν έχετε Facebook:

Η ανακοίνωση του Θανάση Γκαϊφύλλια βρίσκεται ΕΔΩ.


Πηγή:  http://rodopinews.gr/