Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στην Ξάνθη

Το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης

ΤΙ ΚΑΤΕΙΧΑΝ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ &
Η 29ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ;

Απογευματινές ώρες της 06.05.2011 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός ο οποίος σε νομότυπη έρευνα οχήματός ιδιοκτησίας του κατελήφθη να κατέχει : μία (1) νάιλον συσκευασία, που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 0,7 γραμ., μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με δυνατότητα ζύγισης από 0,1 γρ. έως 500 γρ. με υπολείμματα κάνναβης, ένα (01) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των επτακοσίων τριάντα (730) ευρώ. Επίσης, κατασχέθηκε και το ανωτέρω όχημα, ως μέσο μεταφοράς - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στην οικία του ανωτέρω δράστη και συνέλαβαν την 29χρονη σύνοικό του καθώς σε νομότυπη έρευνα ανευρέθηκαν τρεις (02) συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 6,6 γραμμαρίων, ένα (01) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των χιλίων εξακοσίων πενήντα (1.650) ευρώ.

Κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, τα κινητά τηλέφωνα και τα χρηματικά ποσά, ενώ οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.