Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Σήμερα το απόγευμα με Μακεδονικό ο ΓΑΣ Κομοτηνή

Φιλοξενεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Οι διακοπές του Πάσχα ανήκουν στο παρελθόν και πλέον όλοι στον ΓΑΣ περιμένουν την δική τους ¨ Ανάσταση¨. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, αυτή ισοδυναμεί με τη δεύτερη θέση, που φαντάζει στόχος ρεαλιστικός αλλά δεν εξαρτάται απόλυτα από τους παίχτες του Στάθη Καμαράκη. Το Ανατόλια έχει διαφορά δύο βαθμών από την ομάδα της Κομοτηνής και την Κυριακή δίνει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την Καλλικράτεια, στην Χαλκιδική , με το μυαλό όλων στον ΓΑΣ να είναι στραμένο σε αυτήν την αναμέτρηση. Σε περίπτωση ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης , η δεύτερη θέση είναι 100 % στα χέρια των καλαθοσφαιριστών του ΓΑΣ.

Ο Στάθης Καμαράκης ζήτησε από τους παίχτες του να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στον Μακεδονικό, μια ομάδα που μπορεί να μοιάζει αδύναμη αλλά όλα τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Για αυτόν τον λόγο, ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από τους παίχτες του να αγωνιστούν αναλόγως με την αναμέτρηση στο Άδενδρο, την οποία είχαν καθαρίσει στο πρώτο δεκάλεπτο.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί εκτάκτως το Σάββατο 7 Μαίου, στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής. Ο κόσμος έχει μετατρέψει σε φρούριο το κλειστό της Κομοτηνής και όλοι θέλουν να παρουσιάσει την ίδια εικόνα με τα προηγούμενα παιχνίδια το απόγευμα του Σαββάτου.

Παράλληλα, οι παίχτες του ΓΑΣ θα αγωνιστούν στο footbasket της Τετάρτης, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Πανθρακικό, σε ένα παιχνίδι που θα έχει μόνο νικητές, αφού ο σκοπός του φιλικού είναι φιλανθρωπικός.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/