Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τι απάντησε ο Sakis από την Ξάνθη για την εγκυμοσύνη της Ζυγούλη;

Οι Ρουβίτσες τελικά κατάφεραν και έσχισαν το πουκάμισο του Σάκη



ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ


Παρά την βροχή, έφτασαν με ομπρέλες, γέμισαν τον υπαίθριο χώρο των καταστημάτων Sprider Stores για να απολαύσουν το είδωλο τους, τον Σάκη Ρουβά. Δεν τους χάλασε χατίρια, φωτογραφήθηκε, έδωσε αυτόγραφα, τραγούδησε.

Ο Σάκης έφθασε από το απόγευμα με ελικόπτερο όπως πληροφορηθήκαμε προκειμένου να παραβρεθεί στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Sprider Stores στο καινούριο εμπορικό πάρκο Flamigo. Ήταν προσκεκλημένος της γνωστής εταιρίας των αδελφών Χατζηϊωάννου, έτσι δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το εργοστάσιο της καλτσοβιομηχανίας Venus Victoria στη Γενισσέα Ξάνθης, και αμέσως μετά να κατευθυνθεί προς το εμπορικό κέντρο και το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας Sprider. Βγήκε με την βροχή, ενώ γινόταν πανδαιμόνιο.

Μας μεταφέρει το κλίμα ο γνωστός ρεπόρτερ Κυριάκος Κεσίσογλου από την Ξάνθη που εξασφάλισε και το φωτογραφικό υλικό που έβαλε και στο face book. «Εμείς είχαμε να τον δούμε πάρα πολλά χρόνια εδώ. Η άφιξη του κόσμου ήταν χαρακτηριστική.

Γονείς με παιδιά μικρά και μεγάλα και εμείς οι μεγάλοι γίναμε παιδιά, τον απολαύσαμε, τον είδαμε από κοντά, ήρθε στις 19:10, 19:50 έπιασε βροχή, ο κόσμος περίμενε εκεί, έβγαλαν όσοι είχαν ομπρέλες. Δεν πτοήθηκε, βγήκε στην βροχή, χειροκροτήθηκε, φωτογραφήθηκε, μίλησε με τον κόσμο, κατέβηκε από την εξέδρα και μίλησε στο κοινό, όρμηξαν επάνω του και του έσκισαν το μπλουζάκι. Γινόταν χαμός, πανδαιμόνιο. Ούτε οι σεκιούριτι που ήταν δίπλα του δεν μπορούσαν να τον …σώσουν από τις θαυμάστριές του», θα μας πει.

Τον ρώτησες αυτό που γράφουν τα Blog για την Κάτια Ζυγούλη ότι είναι έγκυος;

-Του το ανέφερα και χαμογέλασε ευχάριστα. Δεν έκανε δηλώσεις.

Τον συνόδευε ο Σάκης Χατζηϊωάννου, μπήκαν στο μαγαζί εκεί που έχει την κολεξιόν του, έδωσε αυτόγραφα, παρουσίασε την κολεξιόν του, ήταν μια ευχάριστη παρουσία.

Δεν υπάρχουν παραλειπόμενα;

-Μετά τα εγκαίνια πήγε στο Κυβερνείο το βράδυ για ποτό. Ήταν αναμενόμενο κι εκεί να πάει ο κόσμος να του ζητούν αυτόγραφα, φωτογραφίες και λοιπά.

Ήταν μια ευχάριστη νότα για την Ξάνθη. Δεν στέρησε σε κανέναν την χαρά για φωτογραφία ή αυτόγραφο, δεν το παίζει σταρ, ήταν πολύ φιλικός».

Ο τραγουδιστής έμεινε το βράδυ στο ξενοδοχείο του Casino Xanthi και αναχώρησε χθες στις 13:00 το μεσημέρι από το εργοστάσιο της Venus Victoria για την Αθήνα.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/