Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Γκαγκολάρι και Γούτας αρέσουν στον Ουζουνίδη

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;

ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ
ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗΣ



Γκαγκολάρι και Γούτας, στον πολύ κόσμο δεν λένε τίποτα τα συγκεκριμένα ονόματα. Όμως, είναι ποδοσφαιριστές και δηλώνουν παρόντες. Ο πρώτος είναι αμυντικός μέσος και ο δεύτερος στόπερ. Έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία φιλικά (με Άρη και Καβάλα) και είναι οι δυο παίκτες από τη δεύτερη ομάδα της Ξάνθης που έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του Μαρίνου Ουζουνίδη. Είναι οι δυο παίκτες που έχουν προβάδισμα έναντι των άλλων νεαρών της ΠΑΕ για να προωθηθούν κι επίσημα στην επαγγελματική ομάδα.

Με τα καλύτερα λόγια μιλούσε για τους νεαρούς σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών κ.Βασίλης Δανιήλ.

Από την άλλη, ο Ουζουνίδης αλλά και άνθρωποι της ομάδας είναι προβληματισμένοι από τις εμφανίσεις και την εξέλιξη κάποιων άλλων νεαρών. Δεν έχει εκφραστεί δημόσια, αλλά οι παροικούντες τα πηγάδια ξέρουν ότι για ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών δεν αποκλείεται να τους πάρει η "σκούπα" του καλοκαιριού. Από ότι φαίνεται πάντως ο μέσος όρος ηλικίας θα είναι αισθητά πεσμένος σε σχέση με τη φετινή σεζόν και το μπάτζετ μειωμένο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει απαραίτητα, πως η ομάδα δεν θα είναι ανταγωνιστική, αρκεί να γίνουν οι σωστές κινήσεις.

Τέλος στην Ξάνθη αναμένετε να παραμείνειτις επόμενες ημέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης ώστε να παρακολουθήσει και το τουρνουά την Τετάρτη στην Κομοτηνή, απεναντίας δεν αποκλείεται να ύπαρξη μεταγραφικό ταξίδι στο εξωτερικό του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/