Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Kλήση στο υπηρεσιακό όχημα δημάρχου της Θράκης!

Μάλιστα, το έγραψε ένας άνδρας της... δημοτικής αστυνομίας

Είχε παρκάρει σε ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίς εισιτήριο

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;


Φαίνεται ότι η νομιμότητα αρχίζει και γίνεται συνήθεια, όσο απίστευτο και αν ακούγεται σε αυτή τη χώρα και αυτή την πόλη. Το υπηρεσιακού αυτοκίνητο του Δημάρχου Ξάνθης έγραψε άνδρας της Δημοτικής Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην πλατεία Διοκητηρίου, κοντά στη Στέγη Πολιτισμού σε ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης και δεν είχε το αντίστοιχο εισιτήριο, όπου καταγράφηκε από το φακό του XanthiPress.gr

Πιθανολογείται βέβαια ότι από το όργανο της Δημοτικής Αστυνομίας κόπηκε η συνήθης ειδοποίηση – που προβλέπεται για όλα τα οχήματα στο χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης- ώστε να απομακρύνει το όχημα πριν τη δεύτερη επίσκεψη του δημοτικού αστυνόμου.

Ακόμη και έτσι όμως, είναι μια κίνηση ενθαρρυντική. Άλλωστε οι περισσότεροι οδηγοί σπάνια δέχονται κλήσεις στη ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης, αφού είτε γλιτώνουν τον έλεγχο, είτε το απομακρύνουν έγκαιρα. Η ενέργεια αυτή είναι μια καλή αρχή, αρκεί μα μη μείνουμε εκεί, εκτιμούν οι περισσότεροι, καθώς τα οχήματα του Δήμου πρέπει να είναι πιο τυπικά από όλη την υπόλοιπη πόλη.

Προφανώς πρόκειται για πρωτοβουλία του συγκεκριμένου αστυνομικού που κρίνεται εντυπωσιακά συνεπής και απόλυτα ορθή.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/