Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Λιγότερο από δύο 24ωρα για το μιούζικαλ της Μαρινέλας στην Ξάνθη

Από την Θρακη κάνει αρχή η καλοκαιρινή περιοδεία της, μετά τα 80.000 εισιτήρια και τις διθυραμβικές κριτικές για τις παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που σκηνοθέτησαν οι Ρέππας - Παπαθανασίου
     ΠΟΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΑΖΟΥΝ;


Με 80.000 εισιτήρια και διθυραμβικές κριτικές, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Μαρινέλλα έκανε με τις εμφανίσεις της στο "Παλλάς", μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία τον χειμώνα.

Γι' αυτό η μουσική θεατρική παράσταση "Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ" των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή περιοδεύει, το καλοκαίρι, ανά την Ελλάδα. Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 20 Ιουνίου στο γήπεδο Ξάνθης. Το μιούζικαλ διατρέχει τις δεκαετίες από το '50 μέχρι σήμερα και αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών.

Οι δυο πρώτες είναι πρόσωπα φανταστικά και η τρίτη πραγματικό. Η πρώτη είναι η Ειρήνη (Κατερίνα Παπουτσάκη) μια γυναίκα από την επαρχία, η δεύτερη η Μαρία (Τζένη Μπότση) μια Αθηναία και η τρίτη ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη που πήρε το όνομα Μαρινέλλα και έμελλε να γίνει μύθος. Τον ρόλο της Μαρινέλλας υποδύεται φυσικά η Μαρινέλλα και μια νεαρή ηθοποιός που κάνει την παιδική της ηλικία.

.