Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σαρώνει (και) σήμερα η μουσουλμάνα της Θράκης που έγινε "Playgirl"

Δεκάδες sites και blogs ασχολούνται με την Εμινέ Γεσήρ που πρώτοι ανακαλύψαμε, με την αφορμή του πρωτοσέλιδου στο "Πρώτο Θέμα"

                           ΔΙΑΒΑΣΤΕ
                       ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ


Κατά τα κλισέ «Playmate» και «μουσουλμάνα» είναι δύο φράσεις που δεν συναντιούνται. Όχι όμως για τη νέα κοπέλα από τη Ξάνθη που δεν άφησε τις όποιες αναστολές να σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία της να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.

Το γεγονός βέβαια ότι πήρε μέρος στον διαγωνισμό Playmate και μάλιστα να διακριθεί, είναι μια ακόμη γροθιά στις σεμνότυφες νοοτροπίες ακόμα και της χριστιανικής θρησκείας, πόσο μάλλον της μουσουλμανικής.

«Γιατί να είναι περίεργο αυτό που έγινε;», διερωτάται ή ίδια. «Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας. Φορούσα τα φουστάνια της μητέρας μου και έκανα πασαρέλα μπροστά στον καθρέφτη. Μόλις πέτυχα την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, ξεκίνησα τη συνεργασία μου με ένα καλό πρακτορείο και άρχισα να συμμετέχω σε διαφημιστικά και fashion shows. Ήταν φυσικό κάποια στιγμή να πάρω μέρος σε κάποιον διαγωνισμό», λέει στο Πρώτο Θέμα, εξηγώντας πως δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους νέους της Θράκης, είτε είναι χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι.

.