Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Πέφτει χρήμα στον Πανθρακικό

Σε δεύτερη μοίρα περνάνε τα μεταγραφικά, ωστόσο μετά την ανανέωση με τον Παντελίδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μιλόσκοβιτςενώ ξεκαθαρίζει αυτήν την εβδομάδα η παραμονή του Κουτσόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ
ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Σε δεύτερη μοίρα περνάνε τα μεταγραφικά στον Πανθρακικό, καθώς πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές.


Αν και οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται στην αναζήτηση χρημάτων, προκειμένου να εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές.

Από κει και πέρα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν στις 30 Ιουνίου, καθώς όπως είχε πει και ο Σάββας Παντελίδης, θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό.

Όπως όλα δείχνουν, το συμβόλαιό τους αναμένεται να ανανεώσουν εντός της εβδομάδας οι Κουτσόπουλος και Νατσούρας, ενώ όσον αφορά τις μεταγραφικές προσθήκες, το βάρος έχει πέσει στον αντικαταστάτη του Μπερτράν Ρομπέρ που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.


Την περίπτωση του Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς του Πιερικού εξετάζουν στον Πανθρακικό.


Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο στρατόπεδο του Πανθρακικού έχει ξεκινήσει και οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να δυναμώσουν το ρόστερ με τις καλύτερες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μιλόσκοβιτς του Πιερικού, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο της Κατερίνης.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί στην ομάδα της Κομοτηνής και η περίπτωσή του φαίνεται πως ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Πανθρακικού και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στην περίπτωσή του.

Ωστόσο, για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός.


Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η παραμονή του Δημήτρη Κουτσόπουλου στον Πανθρακικό.


Ο 32χρονος τερματοφύλακας του Πανθρακικού, την χρονιά που πέρασε είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και με τις εμφανίσεις του έχει ικανοποιήσει τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την παραμονή του, καθώς τον προορίζει για βασικό γκολκίπερ την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή», κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κομοτηνή, αύριο Δευτέρα (20/6) αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση της διοίκησης με τον παίκτη, προκειμένου να συζητήσουν για το οικονομικό κομμάτι.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε, ότι σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του έμπειρου γκολκίπερ, πρώτος στην λίστα για την αντικατάστασή του βρίσκεται ο Λουκάς Αποστολίδης που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα.


Άπαντες στην Κομοτηνή είναι ενθουσιασμένοι από την ανανέωση του συμβολαίου του Σάββα Παντελίδη.


Ο απολογισμός του έμπειρου τεχνικού στα 7 παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας, είναι τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, αποτελέσματα που τον έχουν βάλει στις καρδιές όλων των φιλάθλων του συλλόγου, αν και στην αρχή δεν είχαν ενθουσιαστεί ιδιαίτερα.

Ωστόσο, η εμπειρία του Παντελίδη διέψευσε τους πάντες και πλέον υπάρχει το ερώτημα στις τάξεις των οπαδών, για το «πώς θα ήταν η σεζόν αν ο Σάββας Παντελίδης ερχόταν νωρίτερα στην Κομοτηνή».

Πλέον, ο Έλληνας κόουτς ανανέωσε την συνεργασία του με την ακριτική ομάδα για έναν χρόνο και θα έχει την ευκαιρία να χτίσει το ρόστερ όπως αυτός επιθυμεί, ωστόσο, στο μεταγραφικό παζάρι θα κινηθεί για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, καθώς τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση.


Πηγή:  http://www.onsports.gr/