Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Πετυχημένο το πρώτο All Star Game ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του αθλήματος
ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ EAST (ΘΡΑΚΗΣ) - WEST (ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ);



Μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του αθλήματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μια ιδέα από τον κάτοχο του xanthibasket.blogspot.com Δημήτρη Χατζηαντωνίου, που πήρε σάρκα και οστά, με τη βοήθεια χορηγών και έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές και προπονητές που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν να απολαύσουν μια αναμέτρηση χωρίς άγχος. Τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν κίνητρο σε νέους ανθρώπους να μπουν στο χώρο του μπάσκετ και παράλληλα δίνουν ώθηση στους υπάρχοντες να συνεχίσουν να προσφέρουν από το δικό τους πόστο ο καθένας.


Η ημέρα ξεκίνησε με 3on3 που διοργάνωσε η Ασπίδα Ξάνθης με μεγάλη επιτυχία για να το διαδεχθεί η αναμέτρηση μεταξύ των μικρών ομάδων της Περιφέρειας. Εκεί τέθηκαν αντιμέτωπες ομάδες που απαρτίζονταν η μεν από παίχτες από Έβρο , Ροδόπη και Ξάνθη και η δε παίχτες από Δράμα και Σέρρες

Το κύριο μενού περιελάμβανε την αναμέτρηση των west και των east, με τον διαχωρισμό να είναι ανάλογος με αυτόν των νέων. Οι δύο ομάδες σκόραραν κατά ρυπάς και το θέαμα ήταν πλούσιο. Οι παίχτες χαίρονταν την κάθε στιγμή ενώ , όπως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στις φωτογραφίες, πήραν μέρος και ορισμένοι λιλιπούτειοι μπασκετμπολίστες που κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα. Αν και το αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία, οι west επικράτησαν των east με 100-94, αλλα νικητής ήταν το μπάσκετ.

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων με τον Τελούδη της Ολυμπιάδας να παίρνει τη νίκη στα σημεία ενώ στο διαγωνισμό καρφωμάτων την παράσταση έκλεψε ο Πομακάκης , που αναδείχθηκε και νικητής.

Στο τέλος έγιναν διάφορες βραβεύσεις, καθώς τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ , όπως ο Παναγιώτης Σπανός και ο Δημήτρης Καραμπέκης ενώ τα φώτα έσβησαν λίγο μετά τις 8 με την ευχή όλων να είναι η καθιέρωση αυτού του θεσμού, που μόνο θετικά αποφέρει στο μπάσκετ της περιοχής.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/