Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Αυτοκτόνησε κόβοντας την καρωτίδα, χριστιανός κτηνοτρόφος στο μουσουλμανικό χωριό της Αρίσβης

Καταγόταν από τα Άμφια, αλλά είχε εγκατασταθεί εκεί απολαμβάνοντας την εκτίμηση των ντόπιων Υπέκυψε στα βαρύτατα τραυματά του στο μαντρί του και έτσι πήρε το μυστικό μαζί του
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μια δεμένη οικογένεια περιγράφουν την οικογένεια του 65χρονου αυτόχειρα από την Αρίσβη, ο οποίος για άγνωστους λόγους έκοψε τις φλέβες και την καρωτίδα και εξέπνευσε μέσα στο μαντρί του όπου τον βρήκαν αργότερα σε μια λίμνη αίματος.

Το περιστατικό συνέβη χθες και θορύβησε το χωριό που μιλά για ένα ευκατάστατο άνθρωπο με τριώροφη οικοδομή στο κέντρο της Κομοτηνής, με επιτυχημένα παιδιά, παντρεμένη κόρη και κοινωνικότατο γιο, μ’ ένα καλό όνομα που δεν συνάδει με την ενέργεια που έκανε, βάζοντας με τόσο αποτρόπαιο τρόποι τέρμα στην ζωή του.

Ο αυτόχειρας κατέληξε και όταν επί τόπου έσπευσε η αστυνομία με περιπολικά και το ΕΚΑΒ, ήταν ήδη νεκρός, ενώ αποδείχθηκε ότι δεν είναι θύμα δολοφονικής ενέργειας, αλλά η περίπτωσή του είναι κλασική αυτοκτονία.

Πάντως τα περιστατικά των αυτόχειρων έχουν πληθύνει τελευταία στην Ροδόπης γεγονός που προβληματίζει και αν συνδέονται με την ρήξη των κοινωνικών σχέσεων, τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης ή με ψυχολογικούς παράγοντες που διαταράσσουν την προσωπικότητα των ανθρώπων βρίσκονται σε λανθάνουσα μορφή και δεν γίνονται αντιληπτοί.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος Μαρώνειας Σαπών, Ορχάν Μουσταφά, ενώ υπήρξε ενημέρωση του τμήματος επειγόντων περιστατικών και του νοσοκομείου όταν έσπευσε το ασθενοφόρο, αλλά ήδη ο άνθρωπος είχε καταλήξει.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/