Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Μαζί στο ίδιο συνέδριο της Σαουδικής Αραβίας ο ψευδομουφτής με τον νόμιμο μουφτή


Μαζί βρέθηκαν ο Μέτσο Τζεμαλί με τον Αχμέτ Μετέ!!!

Χαστούκι για τον ψευδομουφτή Κομοτηνής αλλά και τον διορισμένο της Ξάνθης
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στην Σαουδική Αραβία βρέθηκε από τις 23 ως και τις 28 Μαίου ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, που πήγε εκεί ως επίσημος προσκεκλημένος του δεύτερου αντιβασιλέα του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ Μπιν Αμπντουλαζίζ Ελ Σαούντ και Υπουργού Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Εμίρ Ναίφ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ.


Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη 25 Μαίου 2011, ο Μετέ συμμετείχε στην τελετή βράβευσης του διαγωνισμού «Σούνας του Προφήτη» ως επίσημος προσκεκλημένος και μαζί με τους υπόλοιπους εκπροσώπους των μουσουλμανικών κοινοτήτων 150 κρατών, έφερε εις πέρας το καθήκον της Ούμρα.

Όπως έγινε γνωστό, στο ίδιο συνέδριο συμμετείχε ως  επίσημος καλεσμένος του δεύτερου αντιβασιλέα του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ Μπιν Αμπντουλαζίζ Ελ Σαούντ και του Υπουργού Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Εμίρ Ναίφ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ και ο διορισμένος Μουφτής Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή.

Η επιλογή προκαλεί απορίες και αποτελεί σαφέστατο "χαστούκι" από την αραβική χώρα στον ψευδιμουφρή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, αλλά και στον νόμιμο μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου. Είναι προφανές ότι οι σαουδάραβες προσπάθησαν να τηρήσουν τις ισοροπίες στις προσκλήσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναγράφει το azinlikca, ο Αχμέτ Μετέ, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην σαουδική Αραβία, μετέβη και στην Τζέντα όπου και συναντήθηκε, όπως ανακοινώθηκε, με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης καθ. Δρ. Εκλεμεντίν Ιχσάνογλου και του διατύπωσε τα προβλήματα της "τουρκικής μειονότητας" Δυτικής Θράκης.

.