Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Είδηση σοκ: Δολοφονήθηκε ο Αντεφέμι λόγω ερωτικής αντιζηλίας;

Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρώην της μέλλουσας γυναίκας του νιγηριανού παίκτη της Ξάνθης ήρθε στην Ελλάδα και πείραξε τα φρένα του αυτοκινήτου που έκοψε το νήμα της ζωής του στην Εγνατία Οδό

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μια νέα, απίστευτη διάσταση, δίνει βιετναμέζικη ιστοσελίδα σε ό,τι αφορά στον θάνατο του αείμνηστου Ολουμπάγιο Αντεφέμι, ισχυριζόμενη ότι ο «Μπάγιο» δολοφονήθηκε από τον πρώην φίλο της κοπέλας του!


Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σίγουρα προκαλεί απορία το γιατί τα όσα επικαλείται η ιστοσελίδα www32.24h.com.vn δεν έχουν γίνει γνωστά από τα ΜΜΕ της Νιγηρίας. Γι αυτό και με επιφύλαξη σας παραθέτουμε τα όσα ισχυρίζεται ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει, η Αμπεοκούτα, κοπέλα που επρόκειτο να παντρευτεί ο «Μπάγιο», διατηρούσε πριν λίγα χρόνια σχέση με κάποιον Γιόζεφ Γιεκινί. Οι δυο τους γνωρίζονταν από παιδιά και ουσιαστικά, ο Αντεφέμι μπήκε στη μέση και «χώρισε» το ζευγάρι. Κάτι που ο Γιεκινί δεν ξέχασε ποτέ.

Την ημέρα του θανάτου του Αντεφέμι, ο Γιεκινί βρισκόταν στην Ελλάδα έχοντας ταξιδέψει στη χώρα μας από τη Νιγηρία. Την επομένη συνελήφθη ως ύποπτος (δεν γνωστοποιεί αν αυτό έγινε στη χώρα μας ή στην πατρίδα του) και στην ανάκριση παραδέχθηκε ότι ο ίδιος πείραξε τα φρένα του Ι.Χ. του «Αντε» με αποτέλεσμα να συμβεί ό,τι τραγικό συνέβη, να χάσει δηλαδή ο άτυχος παίκτης της Ξάνθης τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην Εγνατία οδό και μαζί και τη ζωή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Onsports επικοινώνησε με συναδέλφους στη Νιγηρία για να μάθει αν ισχύουν τα όσα επικαλείται η βιετναμέζικη ιστοσελίδα. Οι Νιγηριανοί δήλωσαν αρχικά άγνοια, αλλά στη συνέχεια μάς ενημέρωσαν ότι επικοινώνησαν με την οικογένεια του Αντεφέμι. Η οποία με τη σειρά της υποστήριξε ότι δεν έχει κάμια άλλη ενημέρωση πέρα από την αρχική, ότι δηλαδή το τραγικό περιστατικό οφείλεται σε δυστύχημα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, το άρθρο του βιετναμέζικου σάιτ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα


Πηγή:  http://www.onsports.gr/