Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τελικά ήταν τροχαίο ή δολοφονήθηκε ο Αντεφέμι;

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ


Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε χθες μετά από δημοσίευμα βιετναμέζικης ιστοσελίδας που αναφερόταν στο γεγονός ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Ουλομπάγιο Αντεφέμι δολοφονήθηκε από τον συμπατριώτη του ονόματι Γιόζεφ Γιεκινί. Το Χanthi Reds επικοινώνησε σήμερα το πρωί με την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας και μίλησε για το θέμα με τον αστυνομικό διευθυντή κ. Μαλελίδη Αντώνιο. Ο ίδιος άκουγε από εμάς για πρώτη φορά τις αναφορές γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.


«Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι ''Ράδιο Αρβύλα'', ουδέποτε έγινε σύλληψη Νιγηριανού (το δημοσίευμα αναφερόταν και στη σύλληψη από την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας του Γιεκινί) αλλά και οποιουδήποτε αλλοδαπού κατά την περίοδο εκείνη, δηλαδή 17-20 Απριλίου, πόσο μάλλον για ένα τέτοιο θέμα. Ακόμη δεν έχουμε πάρει ούτε την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά ούτε και την έκθεση του πραγματογνώμονα, για αυτό χρειάζεται περίπου 3-4 μήνες για να ολοκληρωθεί. Όταν θα τα έχουμε στα χέρια μας θα φανερωθούν και τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος».

Πρέπει να αναφέρουμε ότι από την αρχή ακόμη από το άκουσμα της συγκεκριμένης πληροφορίας και οι άνθρωποι της Skoda Ξάνθης θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη πληροφορία δεν ευσταθεί. Το ίδιο συμπέραναν και από επικοινωνία που είχαν με το στενό περιβάλλον του αείμνηστου παίκτη της Ξάνθης Αντεφέμι.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/