Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Εβδομάδα εξελίξεων στον μεταγραφικό τομέα της Ξάνθης


ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ
Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ
ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Εβδομάδα εξελίξεων στον μεταγραφικό τομέα και όχι άδικα χαρακτηρίστηκε η εβδομάδα που διανύουμε. Η δεύτερη (3η με τον Μαρκόφσκι) μεταγραφή ανακοινώθηκε με το καλημέρα την Δευτέρα και ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα υπήρχε και συνέχεια. Έντονη ήταν η φημολογία ότι αυτό μπορεί να συνέβαινε μέχρι αργά χθες το βράδυ ή το αργότερο σήμερα, οπότε υπομονή.


Με τα καλύτερα λόγια

Αισιόδοξος για τις -έως και τώρα- κινήσεις της ομάδας εμφανίζεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τόσο για τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί όσο και για αυτούς που θα έρθουν. Ο νεαρός τεχνικός πιστεύει ότι με τους παίκτες που θα αποκτήσει η ομάδα αλλά και με αυτούς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ θα μπορέσει να φτιάξει μια καλή ομάδα αντάξια των προσδοκιών των φιλάθλων της Ξάνθης. Με τα καλύτερα λόγια μιλάει επίσης και για τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου. «Ο Γιάννης κάνει πολύ καλή δουλειά, κλείνει συμφέρουσες περιπτώσεις για την ομάδα, πετυχαίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα στον οικονομικό τομέα», φέρεται να είπε σε άνθρωπο του περιβάλλοντός του.

Όσο περνούνε οι μέρες και πλησιάζει η πρώτη συγκέντρωση, τόσο εντείνονται οι πιέσεις των ανθρώπων της Ξάνθης προς τους παίκτες που έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/