Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Απογοήτευση στην Σάσα Μπάστα από τον τίτλο της Εμινέ Γεσήρ

Φοβάται ότι θα χάσει τα πρωτεία στην Ξάνθη, αφού ήδη η μουσουλμάνα φημολογείται για βασίλισσα του καρναβαλιού το 2012

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ
ΞΑΝΘΗΣ  ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ
Η ΝΕΑ PLAYGIRL 2011;



*Μεγάλη επιτυχία για την ίδια αλλά και την Ξάνθη, η εκλογή της πραγματικά πανέμορφης Εμινέ Γιασήρ στα προχθεσινά καλλιστεία του Play Boy που μετέδωσε ο Star με παρουσιάστρια την Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2010 Κατερίνα Στικούδη.


-Μάλιστα πολλοί είπαν ότι η Εμινέ που εκλέχθηκε τελικά «Playgirl 2011», άξιζε και για το πρώτο βραβείο, αυτό δηλαδή της Playmate 2011!!!

*Ούτως ή άλλως πάντως, η νέα Playgirl 2011 είναι ο τρίτος σημαντικότερος τίτλος στον διαγωνισμό, πράγμα που σημαίνει ότι αναδείχθηκε ως η τρίτη πιο σέξι Ελληνίδα!!!

-Έστω και αν την διεκδικούν και οι Τούρκοι ως... Τουρκικής καταγωγής μουσουλμάνα, η Εμινέ στη πραγματικότητα είναι Πομάκα!!! Ο πατέρας της κατάγεται από το χωριό Ισαία του πρώην Δήμου Σελέρου και η μητέρα της από το Ωραίον, του νυν Δήμου Σμίνθης.

*Άλλωστε μόνο οι Ελληνίδες Πομάκες είναι τόσο όμορφες, ξανθές, δίμετρες και ξεχωρίζουν κατά γενική παραδοχή...και λόγω χρώματος αλλά και λόγω ύψους!

*Το πιο καυτό ερώτημα που δέχτηκε η Ξανθιώτισσα υποψήφια στον προχθεσινό διαγωνισμό και απολαύστε το...

-«Θα μπορούσες να αντέξεις έναν χρόνο χωρίς σεξ;», ρώτησε λοιπόν με χιούμορ την πραγματικά πολύ όμορφη υποψήφια Playmate 2011 Εμινέ Γιασήρ από την Ξάνθη ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος στα προχθεσινά καλλιστεία του Play Boy.

Η απάντηση; Διαβάστε παρακάτω...

*Η πανέμορφη Εμινέ Γιασήρ απάντησε με πολύ χαμόγελο ότι θα μπορούσε να κάνει αυτήν την θυσία, δηλαδή έναν ολόκληρη χρόνο χωρίς σεξ, εφόσον υπήρχε κάποιος καλός και σοβαρός λόγος...! Περισσότερες λεπτομέρειες μη ρωτάτε, ωστόσο η 22χρονος ψυχολόγος ήδη «βομβαρδίζεται» από προτάσεις και καλά θα κάνει να... φοβάται η δική μας Σάσα Μπάστα!


Διότι αναμφίβολα είναι υπέροχη...!!!

*Σάσα Μπάστα που σας βεβαιώνω ότι καθόλου μα καθόλου δεν χάρηκε που πήρε τον τίτλο της Play Girl 2011 η πανέμορφη Εμινέ, αφού από δω και πέρα οι περισσότεροι θα αχολούνται με την φετινή νικήτρια…


Κι η Σάσα άρχισε να γίνει αρκετά… «σούπα!!! Μεταξύ μας αυτό βέβαια..


*Η αποκλειστικότητα; Η Εμινέ Γιασήρ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, η Μις Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2012!!! Ο Μανώλης Φανουράκης ήδη κινείται δαιμόνια για να της κάνει τη σχετική πρόταση και να την «κλείσει» από τώρα!!!


Προκειμένου να έχει το χρόνο να «διαφημίσει» και το προϊόν πανελλήνια...

 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/